2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره واقعا 

همیشه با مردا ی بحثی میکنم طرف زورش میاد شروع میکنه توهین منم ی کار میکنم سر سه سوت تعلیق میشه🤣

والا 

میخوان بدونن طبیعی راحت تره یا سزارین 

یا شنبلیله قرمه سبزی شونو اندازه کنن

یا خدا جدی؟ خدایی این تاپیک چی میزد 

مادرم اینو گفت رفتم این کارو کردم انقد تاپیکای خنده دار میزد آدم یه جوری میشد ک تو این سایته

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

چی‌گفت مثلا😂😂

خانما میگفتن واییی بسه دیگه

یه بار دیگه تاپیک زده بود ب خواهرم ک دوماهشه غذا میدم و...اون تاپیک خیلی خندیدیم خودشم میخندید

درسته  سن ۱۵سال که الکیه زیر ده هم دیدم اما نه اینکه با ۱۵سال سن تو همه قضایا نظر بده نظر مخال ...

اره دقیقا موافقم 

برای ی نظر سنجی لازم داشته باشه خوبه ک بخواد از ی سری آدم ک از سن خودش یکم بیشتر باشن تجربه داشته باشن هم همنسلیش باشن و بتونن درکش کنن راهنمایی بگیره

ول تو تاپیکای زنای ۳۰ ۴۰ ساله ک با شوهرشون مشکل دارن میاد فقطم نظر میده طلاق بگیر🫤🫤🫤🫤🫤 د عاخه بچه چ میدونی از زندگی مشترک 

درسته  سن ۱۵سال که الکیه زیر ده هم دیدم اما نه اینکه با ۱۵سال سن تو همه قضایا نظر بده نظر مخال ...

دقیقا