balootam مدیر استارتر عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 1108 عنوان جشننننن 79 بازدید | 11 پست دوستان من جشن عقدم یهویی شده به نظرتون میتونم تا ۲۰ روز دیگه کارامو اوکی کنم؟😭😭 تالار لباس آرایشگاه فیلمبردار هیجی حاضر نیستو اینکه میتونید کمکم کنید چیا نیازه واسه عقد و جشن عقد؟ فعلا فقط خانه عقد و حلقه ها اوکی شده 1402/03/28 | 17:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قاصدکمm عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 2882 انشاالله ک خوشبخت باشید❤️برای منم دعا کن ک چنین روزاییو و این استرسارو با علیرضام تجربه کنم❤️ با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11776 اخ اخ دلم خواست یهوخب بجنب سریع بیفت دنبال کارات ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
محناتونم عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 8482 اصل کاری همونه خوشبخت بشی الهی اگه از نظر مالی شرایط اوکی باشه همه کارا سریع انجام میشه
balootam مدیر استارتر عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 1108 انشاالله ک خوشبخت باشید❤️ برای منم دعا کن ک چنین روزاییو و این استرسارو با علیرضام تجربه کنم❤️ ایشاالله عزیزم به آرزوت برسی🥲❤
balootam مدیر استارتر عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 1108 اخ اخ دلم خواست یهو خب بجنب سریع بیفت دنبال کارات دستم تو گچه ۱۰ روز قبل جشن باز میشه میتونم برقصم باهاش؟😭😭
balootam مدیر استارتر عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 1108 اصل کاری همونه خوشبخت بشی الهی اگه از نظر مالی شرایط اوکی باشه همه کارا سریع انجام میش ... قبل محرمه میترسم همه جا پر شده باشه
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11776 دستم تو گچه ۱۰ روز قبل جشن باز میشه میتونم برقصم باهاش؟😭😭 اره باباااااااااااااااوکیه نگران نباش ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
balootam مدیر استارتر عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 1108 اره باباااااااااااااا اوکیه نگران نباش مرسی استرسم کم شد😭
قاصدکمm عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 2882 ایشاالله عزیزم به آرزوت برسی🥲❤ سلامت باشی عزیزم💚🙏انشاالله با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂