2777
2789

خسته شدم ی خواب دوساعته برام شده آرزو،نمیدونم چشه اصن تا میزاریم زمین بیدارمیشه،همش باید بغلم باشه یا رو پام وگرنه گریه میکنه کمردرد گرفتم،داروهم میدم ولی نمیدونم کجاش درد میکنه تجربه دارید؟ یک ماهشه دخترم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا رفلاکس داره یا کولیک یا هردو دخترمن سه سالشه هنوز هم شبا جیغ می‌کشه و گریه می‌کنه همش

هردوشو داره دکتر قطره وشربت داده میدم بهش سرساعت،ولی این بیقراریاش نگرانم  کرده ینی ازهمون کولیک ورفلاکسه

دلشه شاید تیرمیکشه یکدفعه

چکارکنم آروم شه هم دلم میسوزه براش هم اعصابم بهم ریخته بخاطر بیخوابی وپاهام ودستم درد میکنه اینقد بغلش کردم،شوهرم گاهی میگیرتش اما باید ب خونه برسم وقتی برای استراحت نمیمونه

توی این سن طبیعیه،خیلی از بچه ها دل درد شبانه و کولیک دارن،بعضی ها تا سه ماهگی خوب میشن،بعضی ها هم نه،تنها راهش،دادن قطره کولیف،شب بیداری و تکون ملایم دادن،یا پستونک دادنه،که حتما برای اینکه از پا نیفتی، کمک لازم داری،ببر دکتر شاید راه حلی ب ای رفع کولیک یا فلاکس یا دل دردش داشته باشه

توی این سن طبیعیه،خیلی از بچه ها دل درد شبانه و کولیک دارن،بعضی ها تا سه ماهگی خوب میشن،بعضی ها هم ن ...

همون دوتا قطره وشربت داده بنظرم باید دورش بگذره😔

چکارکنم آروم شه هم دلم میسوزه براش هم اعصابم بهم ریخته بخاطر بیخوابی وپاهام ودستم درد میکنه اینقد بغ ...

یه قطره هست به اسم کولیک اید 

ازداروخانه بخرگیاهیه البته ازکشورآلمان 

عالیه خیلی بهترمیشه 

البته قبلش بادکترش مشورت کن

میشه یه صلوات برام بفرستی🙏🌹

تا چهار ماه اول اینجوریه  ببین گرمش نباشه

ن هیچی تنش نیس جز بادی،ولی گاهی حس میکنم سرش داغه

یه قطره هست به اسم کولیک اید  ازداروخانه بخرگیاهیه البته ازکشورآلمان  عالیه خیلی بهترمیش ...

قطره دایمتیمکس داده،بنظرت اونم بگیرم براش

بخاطر کولیک و ،رفلاکسه،ببر گوارش،اطفال . خودتم رژیم باش اگه شیر خودت رو میخوره اگه شیر  خشک میخوره  ببین شاید شیر خشکش بهش نمی سازه قطره  اینفاکول اگه  اصلش رو پیدا کنی عالیه ..‌. صدای سفید دانلود کن بزار براش ...

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

هردوشو داره دکتر قطره وشربت داده میدم بهش سرساعت،ولی این بیقراریاش نگرانم  کرده ینی ازهمون کولی ...

آره همونه تا یک سال که رفلاکس رفع بشه همین بیتابی ها رو داره بعدشم دیگه عادت می‌کنه به جیغ زدن متاسفانه