2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 36 پست
نگرفتم به درک بره کلاس خیاطی آرایشگری چیزی یاد بگیره هم سرگرم میشه به اون لجن فکر نمیکنه هم کم کم رو ...

دوستم میگه هرچقدک میخام ازخونه برم ی چیزی ت قلبم نمیزاره نمیدونم دوسش دارم یا عادت یاوابستگی حالا سردوراهی مونده

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه بدتر همون بار اول باید این کارو میکرد

ازاین رابطه اش یک ماه میگذره دوستم تازه فهمیده ....

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
دوستم میگه هرچقدک میخام ازخونه برم ی چیزی ت قلبم نمیزاره نمیدونم دوسش دارم یا عادت یاوابستگی حالا سر ...

از خونه نره‌چرا بره.گفتم طلاق عاطفی.بعدم انقدر تحقیرش کنه که مرده خودش بگه طلاقت میدم فقط برو

از خونه نره‌چرا بره.گفتم طلاق عاطفی.بعدم انقدر تحقیرش کنه که مرده خودش بگه طلاقت میدم فقط برو

چ حرفا وچ کلمه هایی بگه تا شوهرش راضی بشه ک زندگیش درست بشونیس....اخه شوهرش گفته توفقط همین یکبارمنوببخش اگه تکرارکردم خودم طلاقت میدم

چ حرفا وچ کلمه هایی بگه تا شوهرش راضی بشه ک زندگیش درست بشونیس....اخه شوهرش گفته توفقط همین یکبارمنو ...

اگه احمق باشه میبخشه.اگه فقط چت بود شاید ولی...اون لذتش رو چشیده دیگه ترک نمیکنه ای کارو