2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 36 پست
مگه دیکه مهمه؟؟؟؟ خیانت جنسی کرده دیگه چی از این بد تر بره دنبال لیاقتش سگ ولگرد هر رهگذری رو که م ...

بااین شاتای ک ازپیاما داره بنظرت دادگاه ب نفع کیه شوهرش یا دوستم

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
چ جوری باهاش سردرفتارمیکنه.....میگه نکنه بیشترازم سردبشه بره دنبال این کاراش

فکر کنه مرده فقط مثل حمال و نوکر خونه ش بهش نگاه کنه در حد تامین احتیاجات.خودشم کم کم مستقل شه تا در زمان مناسب خودشو نجات بده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مطمئنی شاتا واقعیه ؟ اخه کدوم دختری میره دوس میشه و اونم سه بار اجازه میده و اخرشم میگه بازم بیا؟؟؟؟؟

اینجور ک این تعریف کرده خونریزی اینا انگار دختره بار اولش بوده و جزو هرزه های پولی نبوده 

ببخشید من هنوز تو شوک اون دختره ام 

مطمئنی شاتا واقعیه ؟ اخه کدوم دختری میره دوس میشه و اونم سه بار اجازه میده و اخرشم میگه بازم بیا؟؟؟؟ ...

فک کنم مجردبوده اره باباهستن همچین دخترایی 

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

قانون همش طرف مرداس.فقط میتونه صبر کنه تا موقعیت طلاق براش جور بشه.

چطور دوستت هنوز به فکر سرد شدن شوهرشه.به درک که سرد میشه .بره ایشالله ایدز بگیره دور از جون زنش 

منظورم اینه ک مطمئنی شوهره ب دوستش الکی نگفته

ن چون بدش دوستم حالش بدمیشه شوهره خودش تعریف میکنه جریانو ک باهاش قرارگذاشتم ایجوری کردمش وفلان

قانون همش طرف مرداس.فقط میتونه صبر کنه تا موقعیت طلاق براش جور بشه. چطور دوستت هنوز به فکر سرد شدن ...

چون شوهرش بهونه کرده گفته تو نمیتونی نیاراموبر۰طرف کنی

چرا جدا بشه بتونه از شوهرش خونه و ماشین و پول بگیره بذاره شوهرش تو. کثافت غرق بشه چه بهتر

شوهرش زرنگترازاین حرفاس هیچی ب اسم این نکرده

چون شوهرش بهونه کرده گفته تو نمیتونی نیاراموبر۰طرف کنی

بهتر.بگه از این به بعد دیگه هیچ‌کدوم از نیازاتو‌من تامین نمیکنم.معذرت میخوام‌ولی دوستت اگه از این به بعد اجازه رابطه به شوهرش بده احمقه .به فکر غرور و شخصیتش نیست حداقل به فکر سلامتیش باشه

بهتر.بگه از این به بعد دیگه هیچ‌کدوم از نیازاتو‌من تامین نمیکنم.معذرت میخوام‌ولی دوستت اگه از این به ...

قبلارابطه داشته شوهرش درحدچت ...ولی این رابطه جنسیش دومین بارش بوده

شوهرش زرنگترازاین حرفاس هیچی ب اسم این نکرده

نگرفتم به درک بره کلاس خیاطی آرایشگری چیزی یاد بگیره هم سرگرم میشه به اون لجن فکر نمیکنه هم کم کم رو پای خودش وایسته که اگه زمانی‌خواست جدا بشه بتونه خرج خودشو در بیاره