2777
2789
عنوان

سایه سیاه و ترسناک میبینم

999 بازدید | 29 پست

دوستان بعضی وقت ها یهو یک صدم ثانیه جایی نگاه میکنم حس میکنم یه سایه سیاه گذشت یا از گوشه چشمم میبینم گاهی یه چیزی رد میشه.. وسایلم هم گاهی جا به جا میشه 

داستان چیه؟ 

سایه سیاه شاید بخاطر کمبود ویتامین یا افت قند و فشار باشه پیش واسم ولی جابجایی وسایل ندیدم تا حالا

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂

جن‌  چیزی نیست

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید خودت حواست نیست وسایل جابجا میکنی یادت میره.من جدیدا اینقدر دغدغه ذهنی دارم که از یادم میره وسایلمو کجا میزارم

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂

وسایلم نه 

ولی منم گاهی حس میکنم یکی نگام میکنه 

یه حاله مثل برق و باد که تیره هست میبینم 

انگار مثلا باد بخوره خاک بلند شه بره مثل اون ولی حرکت در صدم ثانیه 

خوابگاع هم بودم تو اتاق تنها بودم همیشه هم در اتاقم قفل بود 

مقنعمو شستم اویز کردم جلو فن خشک شه 

رفتم حموم در و قفل کردم 

اومدم برم دانشگاه مقنعم نبود که نبود 

مل اتاق و گشتم یه هفته بعد اتو شده بغل تختم بود 

اون مقنعرو انداختم دور از ترسم

وسایلم نه  ولی منم گاهی حس میکنم یکی نگام میکنه  یه حاله مثل برق و باد که تیره هست میبین ...

خوابگاه ها ترسناکن منم از پشت یخچال صدای عطسه شنیدم هم اناقیام همه پیش هم یه جا نشسته بودیم 

نمیدونم☹️

ب این چیزا فکر نکن خودتو اذیت نکن با این فکرا مطمئن باش الکی نمیان سراغ آدم

وسایلم نه  ولی منم گاهی حس میکنم یکی نگام میکنه  یه حاله مثل برق و باد که تیره هست میبین ...

وای منم یه بار یه دفتر تازه خریده بودم گذاشتم تو اتاقم رفتیم بیرون اومدیم دیدیم نیست. هیچوقت هم پیدا نشد الان خیلی سال میگذره