2777
2789
عنوان

اين خيانته يا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 61 پست

قضيه تموم شد، از دلم دراورد، منم بعد كه يه كمي گذشت از ماجرا بهش گوشزد كردم كه اين كار از نظر من پذيرفته نيست و من بخاطر اعتماد ١٠ ساله بينمون ميذارم به حساب اينكه واقعا نميدونستي كارت اشتباهه حتي اگه واقعا قصد بدي نداشتي، اما الان دارم بهت ميگم كه بدوني، اگه اين كار از نظر تو خيانت نيست از نظر من خيانته و اگه دوباره اتفاق بيفته به هر شكلي حتي صميمي چت كردن با يه خانم از نظر من ديگه پذيرفته نيست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببين همسرم گفت حاضرم همين الان بهش زنگ بزنم كه ببيني چي ميگه، بفهمي واقعا مشاوره و هيچ ارتباطي نداشت ...

عزیزم به همسرتون بگید اگر به مشاور نیاز دارن مشاور حضوری یا غیر حضوری  مشاورشون مرد باشه 

دیگه حد ارتباط خانم مشاور و همسر شما رو نمیدونم من

ولی نمیشه گفت چون شما باهاش صحبت میکنی نیاز به مشاور نداره

مادرم كه رفت يه شب از غصه انقد بلند بلند گريه ميكردم كه همسرم از صداي گريم بيدار شد، گفت چي شده ...

بله عزیزم خیانته

قطعا همسرت هم اگه همچین چیزی از شما میدید میگفت خیانت

ویه سوالی: آدم به مشاور میگه چه خبر کم پیدایی؟؟!!! عجیب بود این

بعد ب شوهرم گفتم  یعنی شما انقدر باهم صمیمی هستین؟اول داد و بیداد کرد چرا گوشیمو چک میکنی و این ...

ای وای من 

ای وای من 

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
بله خیانته.بخصوص ک‌مذهبی هستین.فک‌کن تو یه درصد با یه مرد اینجوری چت میکردی هیچی طلاقت داده بود ...

همين كار رو كردم

خيلي دلم شكست ولي واقعا زندگيم رو دوست داشتم و دارم و همسرم مرد خوبيه، بعد ١٠ سال زندگي با دو تا بچه و عشق بينمون نميتونستم و اصلا عقلاني نبود بخاطر همچين چيزي بخوام زندگيمو به هم بريزم ، بخشيدمش و البته خودمم حواسمو بيشتر دادم پي زندگيم

ولي خب دروغ چرا؟ هنوز يه وقتايي فكر و خيالي ميشم كه نكنه دوباره ازين كارا بكنه!

عزیزم به همسرتون بگید اگر به مشاور نیاز دارن مشاور حضوری یا غیر حضوری  مشاورشون مرد باشه  ...

اين بنده خدا كه مشاور نما بود😀 چون به نظر من فقط به اسم مشاور اومده بود جلو كه يكي رو پيدا كنه واسه رابطه. همسر منم فهميده بود، اتفاقا وقتي حرف زديم بهش گفتم اگه قصدت مشاوره بود، وقتي ديدي داره همچين چرت و پرتايي ميگه چرا ادامه دادي باهاش؟ گفت ميدونم كارم اشتباه بوده اما از رو كنجكاوي😞

اين بنده خدا كه مشاور نما بود😀 چون به نظر من فقط به اسم مشاور اومده بود جلو كه يكي رو پيدا كنه واسه ...

بله قبول دارم حرفت رو 

حرفی که من زدم بهانه همسرت رو خنثی میکرد و دیگه چیزی دستش نبود 

انشاءالله از اینجا به بعد اشتباهی نکنن

دقیقا غلط کرده اینقد بوده که یه مدت نبوده دلتنگش شده

بهش گفتم پس اول كه تو پيام دادي! انگار تو سراغ اون رو گرفتي! گفت چتاي قبليمون از هيستوري گوشي پاك شده، اينم كه دوباره من پيام دادم همش از رو كنجكاوي بوده😞

خدايي فقط به حرمت ١٠ سال زندگي ارومي كه باهاش داشتم ازش گذشتم و راحت بخشيدمش، وگرنه اگه يه ذره يه جايي از قبل ميدونستم كه پاش ميلغزه دهنشو سرويس ميكردم

بهش گفتم پس اول كه تو پيام دادي! انگار تو سراغ اون رو گرفتي! گفت چتاي قبليمون از هيستوري گوشي پاك شد ...

هه کنجکاوی

ببخشید ولی غلط کرده کنجکاو شده

هیستوری نمیدونم چیه ولی هیچی الکی پاک نمیشه

خدا میبخشه آدمی که توبه کنه پس تواام ببخش بخاطر آرامش خودت

من فقط کنجکاوم که اگه نمیدونستی قرار بود تا کجا پیش بره

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲

هه کنجکاوی ببخشید ولی غلط کرده کنجکاو شده هیستوری نمیدونم چیه ولی هیچی الکی پاک نمیشه خدا میبخشه ...

دقيقا، منم بيشترين چيزي كه ازارم ميداد همين بود كه اگه من نميديدم چتاشون رو، تا كي ميخواست ادامه بده، حتما بايد صحبت خاصي پيش ميومد بينشون كه خيالش راحت شه ول كنه! كه متاسفانه خيلي از خيانتا اولش فقط يه كنجكاوي ساده بوده

دقيقا، منم بيشترين چيزي كه ازارم ميداد همين بود كه اگه من نميديدم چتاشون رو، تا كي ميخواست ادام ...

خب بهش میگفتی قرار بوده کنجکاویت تا کی طول بکشه؟

اصلا کار خیییییلی اشتباه بوده نذاشتی زنگ بزنه

اصلا اون تو پیج اینستا چت کرده شماره شو از کجا اورده چرا شمارشو داره؟

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲