من و همسرم خيلي به هم اعتماد داريم، هيچوقت نشده گوشي همديگرو چك كنيم يا حساس باشيم نسبت به هم، البته خب هر دومون هم مراعات هم رو ميكنيم. خانواده مذهبي هم هستيم. چند وقت پيش گوشي شوهرم رو برداشتم كه باهاش برم تو اكانت اينستاگرام خودم، ديدم تو پيج كاريش با يه خانمي چت كرده، قلبم تند تند ميزد، داشتم داغون ميشدم، براي من اينكه همسرم با يه خانم چت كنه اصلا قابل قبول نيست، رفتم اول صحبتاشون، اول همسرم پيام داده بود بهش كه كجايي و چه خبر ازت؟ كم پيدايي؟ و يه صحبتايي درباره خودشون و كارشون ربي بصورت خيييلي صميمانه، انگار كه مدتهاست با هم دوستن، تو خانواده ما( گفتم مذهبي هستيم) فقط زن و شوهر يا خواهر و برادر با هم انقد راحت حرف ميزنن. خيلي دلم شكست خيلي ناراحت شدم
دو روز صبر كردم كه فقط فكر كنم. از طرفي مادرم هم اون دو روز خونه ما مهمان بود، نميخواستم چيزي بفهمه كه حتي رفتارم تغيير كرده، خودمو نگه داشتم تا وقتي مادرم رفت
قضيه تموم شد، از دلم دراورد، منم بعد كه يه كمي گذشت از ماجرا بهش گوشزد كردم كه اين كار از نظر من پذيرفته نيست و من بخاطر اعتماد ١٠ ساله بينمون ميذارم به حساب اينكه واقعا نميدونستي كارت اشتباهه حتي اگه واقعا قصد بدي نداشتي، اما الان دارم بهت ميگم كه بدوني، اگه اين كار از نظر تو خيانت نيست از نظر من خيانته و اگه دوباره اتفاق بيفته به هر شكلي حتي صميمي چت كردن با يه خانم از نظر من ديگه پذيرفته نيست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله خیانته.بخصوص کمذهبی هستین.فککن تو یه درصد با یه مرد اینجوری چت میکردی هیچی طلاقت داده بود ...
همين كار رو كردم
خيلي دلم شكست ولي واقعا زندگيم رو دوست داشتم و دارم و همسرم مرد خوبيه، بعد ١٠ سال زندگي با دو تا بچه و عشق بينمون نميتونستم و اصلا عقلاني نبود بخاطر همچين چيزي بخوام زندگيمو به هم بريزم ، بخشيدمش و البته خودمم حواسمو بيشتر دادم پي زندگيم
ولي خب دروغ چرا؟ هنوز يه وقتايي فكر و خيالي ميشم كه نكنه دوباره ازين كارا بكنه!
عزیزم به همسرتون بگید اگر به مشاور نیاز دارن مشاور حضوری یا غیر حضوری مشاورشون مرد باشه ...
اين بنده خدا كه مشاور نما بود😀 چون به نظر من فقط به اسم مشاور اومده بود جلو كه يكي رو پيدا كنه واسه رابطه. همسر منم فهميده بود، اتفاقا وقتي حرف زديم بهش گفتم اگه قصدت مشاوره بود، وقتي ديدي داره همچين چرت و پرتايي ميگه چرا ادامه دادي باهاش؟ گفت ميدونم كارم اشتباه بوده اما از رو كنجكاوي😞
دقیقا غلط کرده اینقد بوده که یه مدت نبوده دلتنگش شده
بهش گفتم پس اول كه تو پيام دادي! انگار تو سراغ اون رو گرفتي! گفت چتاي قبليمون از هيستوري گوشي پاك شده، اينم كه دوباره من پيام دادم همش از رو كنجكاوي بوده😞
خدايي فقط به حرمت ١٠ سال زندگي ارومي كه باهاش داشتم ازش گذشتم و راحت بخشيدمش، وگرنه اگه يه ذره يه جايي از قبل ميدونستم كه پاش ميلغزه دهنشو سرويس ميكردم
هه کنجکاوی ببخشید ولی غلط کرده کنجکاو شده هیستوری نمیدونم چیه ولی هیچی الکی پاک نمیشه خدا میبخشه ...
دقيقا، منم بيشترين چيزي كه ازارم ميداد همين بود كه اگه من نميديدم چتاشون رو، تا كي ميخواست ادامه بده، حتما بايد صحبت خاصي پيش ميومد بينشون كه خيالش راحت شه ول كنه! كه متاسفانه خيلي از خيانتا اولش فقط يه كنجكاوي ساده بوده