2777
2789
عنوان

اين خيانته يا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 61 پست
مادرم كه رفت يه شب از غصه انقد بلند بلند گريه ميكردم كه همسرم از صداي گريم بيدار شد، گفت چي شده ...

از مشاورای خانم بترسین منم یه کثافت مشاور دیدم که جفت پا اومده بود وسط زندگیم به بهانه مشاوره دادن

خلاصه که از من گفتن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مادرم كه رفت يه شب از غصه انقد بلند بلند گريه ميكردم كه همسرم از صداي گريم بيدار شد، گفت چي شده ...

هه مشاور شوهرمنم بایکی چت کرده بود وقتی فهمیدم گفت مشاوره اینقدر وسیله شکستم ودادوبیدادکردم تااخرش گردن گرفت گفت امروز توگروه بودیم اومده پیوی صدبارگفت گوه خوردم غلط کردم درحدنیم ساعت چت کرده بودن همون روزم فهمیدم تلگرامشوحذف کردم باورنکن مشاوربوده دقیقا وقتی خوندم همون شب اومد جلوچشام

صدرحمت ب غریبه،باورتون میشه یبار شوهرم بمن گفت گوشیمو قفل کن  همون لحظه پیام اومد براش دیدم خواهرم برای تشکر بابت خرید نون نوشته ممنون جیگرم🤨یعنی سگ شدما😤😤

صدرحمت ب غریبه،باورتون میشه یبار شوهرم بمن گفت گوشیمو قفل کن  همون لحظه پیام اومد براش دیدم خوا ...

دارک

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
همسرم بعدش ازم عذرخواهي كرد، البته خودش معتقد بود كار خلاف شرع و عرفي نكرده، اما من بهش رك گفتم كه ا ...

والا صمیمانه صحبت کردن 

اصلا چه معنی داره آخه با یه خانوم دیگ اینطوری صحبت کنه 

خیانت نیس ولی کم کم میشه 

خب برو اولین‌پیاماشو ببین

اصلا کارش با مشاوره چی بوده؟مشاوره ی مرد قحط بوده؟کارشم داشته باشه چرا باید صمیمی بشه؟

ببین اگه پیاماشو پاک کرده قبلیارو میگم این ریگی به کفششه

اگه کار مشاوره س پیام پاک کردنش چیه🤔

کم پیدایی و چه خبر ربطی به مشاوره نداره از نظر من

ببین پیجشم کاریه اگه نیس ببین که از کجا اوده

و درضمن خیانتم هست

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲

خب برو اولین‌پیاماشو ببین اصلا کارش با مشاوره چی بوده؟مشاوره ی مرد قحط بوده؟کارشم داشته باشه چرا با ...

اصلا چرا مشاور باید پر پیدا باشه 😂😂که حالا کم پیدا شدنش جای سوال باشع

واقعا طرف مشاور بود یا نه؟  این رو فقط شما میتونی با توجه به صحبت هایی که دیدی بگی  ا ...

ببين همسرم گفت حاضرم همين الان بهش زنگ بزنم كه ببيني چي ميگه، بفهمي واقعا مشاوره و هيچ ارتباطي نداشتيم، حتي اسم من رو نميدونه، ولي من قبول نكردم و واقعا نيادي نداشتم زنگ بزنه چون بهش گفتم هر چي بگي قابل قبول نيست، اين چه مشاوريه كه انقد باهات صميمي شده؟!؟!؟! اينكه رابطه نداشته رو پذيرفتم ولي هنوزم معتقدم كارش يه جور خيانته. بهش هم گفتم حتي اگه قصدت فقط حرف زدن با يكي بوده، بازم خيانته، چون تو هر چي براش كم گذاشته باشم تو حرف زدن هميشه رفيق و پايه بودم براش

اصلا چرا مشاور باید پر پیدا باشه 😂😂که حالا کم پیدا شدنش جای سوال باشع

دقیقا غلط کرده اینقد بوده که یه مدت نبوده دلتنگش شده

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲

ببين همسرم گفت حاضرم همين الان بهش زنگ بزنم كه ببيني چي ميگه، بفهمي واقعا مشاوره و هيچ ارتباطي نداشت ...

کاش میذاشتی زنگ میزد بعد خودت گوشی رو میگرفتی باهاش حرف میزدی...

تو اگه نخبه بودی آمریکا و اسراییل ترورت میکردن نه اینکه تشویقت کنند.
      دارک

بعد ب شوهرم گفتم  یعنی شما انقدر باهم صمیمی هستین؟اول داد و بیداد کرد چرا گوشیمو چک میکنی و این حرفا اما بعدش گفت بخدا من روم نمیشد بگم خواهرت پیام میده بدون اینکه جوابشو بدم،از اون جریان یک سال میگذره متاسفانه خواهرم با دوتا دختر و یه دوماد به شوهرش خیانت کرده😞😞