2777
2789

ورزش .سرگرمی .نماز . سردیجات

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شهوتش بالاس رو زنش خالی کنه  هرزه گی دلیلی نداره

دقی

قا فیلمای ... میبینن 

بعد با زناشون مقایسشون میکنن 

بعد زناشون اونجوری نیستن فک میکنن زنای دیگه اونجورین مثل اون فیلما 

بعد میرن خیانت میکنن 

تا به خودشونم میان جا تره و بچه نیست

کاربری دست ۳ تا خواهره❤
دهنت سرویس 😂😂😂

والا مرتیکه...

شهوتش بالا نیس

درصد خرابیش بالاس... یاد اون یارو افتادم که به مرغ داشت تجاوز میکرد  اومدن زدن پس سرش 

اینم شهوت بالارو بهونه کرده برا خودش...

درخواست دوستی چه خانوم، چه آقا نمیپذیرم⛔️ تفسیر چارت رایگان برای کسی انجام نمیدم و نیازی به دعا و صلوات شما ندارم، این علم منه و بابت یادگیریش زحمت زیادی کشیدم و بهای زیادی پرداخت کردم. اگر خدماتی میخوای باید بهاش رو بپردازی و دست تو جیبت کنی، پس با اصرار و بهانه الکی شان خودتون رو پایین نیارید و در غیر اینصورت از من توقعی نداشته باشید دوست عزیز! اگر قصد ازدواج یا آشنایی جدی با کسی داری، پس یه لطفی در حق خودت کن و حتما تفسیر چارت سیناستری بگیر. چون به مراتب خیلی خیلی بیشتر از یک مشاور ازدواج میتونه راهنماییت کنه و پتانسیل های بین شما دو نفر رو بازگو کنه.

دوستدارم شوهرم یه شب درمیون،،،، ولی خسته هست از خودم دیگه بدم میاد

مثل منی. فکرکردم فقط من اینجورم🤭

خدایا حال دلم‌را تکانی بده، هم میبینی،هم میدانی،هم میتوانی💚من ایمان دارم به اتفاقات عالی درراه مانده، معجزه ای درراه است.
والا مرتیکه... شهوتش بالا نیس درصد خرابیش بالاس... یاد اون یارو افتادم که به مرغ داشت تجاوز میکرد ...

حق میفرمایی 

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂
به منم بگو🥺 من که داغونم 😁🤓

داغون چرا؟خوبه که. متاهلی؟

خدایا حال دلم‌را تکانی بده، هم میبینی،هم میدانی،هم میتوانی💚من ایمان دارم به اتفاقات عالی درراه مانده، معجزه ای درراه است.