2777
2789
از کسایی که شهوت زیاد دارن متنفرم 

باز برعکس تو‌من 😁

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا کمک برا ی مرد منم میخوام خیلی حالش بده۰۰🙏🙏🙃🙃

حالش بده  

یجور گفتی انگار رو تخت بیمارستانه

خب بره ازدواج کنه

درخواست دوستی چه خانوم، چه آقا نمیپذیرم⛔️ تفسیر چارت رایگان برای کسی انجام نمیدم و نیازی به دعا و صلوات شما ندارم، این علم منه و بابت یادگیریش زحمت زیادی کشیدم و بهای زیادی پرداخت کردم. اگر خدماتی میخوای باید بهاش رو بپردازی و دست تو جیبت کنی، پس با اصرار و بهانه الکی شان خودتون رو پایین نیارید و در غیر اینصورت از من توقعی نداشته باشید دوست عزیز! اگر قصد ازدواج یا آشنایی جدی با کسی داری، پس یه لطفی در حق خودت کن و حتما تفسیر چارت سیناستری بگیر. چون به مراتب خیلی خیلی بیشتر از یک مشاور ازدواج میتونه راهنماییت کنه و پتانسیل های بین شما دو نفر رو بازگو کنه.

هیچ فایده نداره تلاش نکن من همش استخون درد بدن درد و کمردرد وپادردم باورکن توهمون لحظه هم فکرم همونه ...

یه سوال گل 🌹

ارتباط شهوت با  استخون درد و پادرد  و کمر درد رو متوجه نشدم ؟؟

چیه ؟؟

چون منم پادرد و ... میشم ولی مجردم 

میشه دلیلشو بگی 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

فعالیت بدنی .

ذکر الممیت ۱۰۰ بار .

سرکه عالیه .

مثلا شربت سرکنگبین یا سالاد کاهو با سرکه .

به چیزای بد فکر نکن همش توی جمع باش جمع خوب البته الان دورش خیلی بده تو جمع حرفای بد میزنن .

هروقت بهت فشار اومد خودتو توی قبر ببین .چون همه اخر سر میمیرن خودتو توی اون وضع ببینی و حس کنی کسی و جز خدا نداری هوای نفست ضعیف میشه ✅

پایان شب سیه سپید است 🌈
حالش بده     یجور گفتی انگار رو تخت بیمارستانه خب بره ازدواج کنه

دهنت سرویس 😂😂😂

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂
یه سوال گل 🌹 ارتباط شهوت با  استخون درد و پادرد  و کمر درد رو متوجه نشدم ؟؟ چیه ؟ ...

نه دلشون میخواد بعد پادرد میگیرین و کمر درد و اینا 

وگرنه منم پام دردمیکنه بعد سردددددم به شدتتت😂😂

کاربری دست ۳ تا خواهره❤