2777
2789
عنوان

همسایگی با جاری

384 بازدید | 17 پست

بچه ها من دوران عقدم تصمیم دارم برم طبقه پایین جاری م زندگی کنم یعنی یه طبقه شو بخریم راه هاس ورودی کلا جداست بنظرتون درسته برم یا اصلا ولش کنم برم یجا دیگه خونه بخرم

اشتباه

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خونه و شرایطش توجه کن اگه ملک ارزنده باشه بخر که اگر مشکلی برای زندگی داشتی راحت بتونی بفروشید و عوض کنی

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
از چه نظر میشه بگی

خونه یکی نباید شد با هیچکس. حتی با خانوادت. این نظر منه. 

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
به خونه و شرایطش توجه کن اگه ملک ارزنده باشه بخر که اگر مشکلی برای زندگی داشتی راحت بتونی بفروشید و ...

اخه شوهرم با غریبه مخالف هست مگر اینکه خونه دربست بگیریم که خیلی میفته تو قرض و بی پولی 

اگه مثل همسایه باشید مشکلی نداره من دیدم عین غریبه باهم رفتار میکنن باهم سالهاست سازش دارن

راه ها و در های خونه کاملا جدا هست یعنی اونا جنوبی هستن ما از طرف حیاط 

من با جاریم با اختلاف ی کوچه همسایه شدم از اون فضولا بود از زیر و بم زندگیم با خبر شد..این نزدیکی باعث شد صمیمی بشیم و درد و دل و غیبت خانواده شوهر..بد شد برا دو تامون

فاصله رو رعایت کن..حتی زرنگ ترین زن ها هم ب موقش سر درد و دلشون باز میشه

اخه شوهرم با غریبه مخالف هست مگر اینکه خونه دربست بگیریم که خیلی میفته تو قرض و بی پولی 

ببین اصلا بحث خودی و غریبه نیست برای خرید ملک باید به اینکه بعدها بتونید راحت بفروشید توجه کنید یعنی ملک ارزنده باشه مثلاً همین که میگید هر طبقه ورودی جدا داره میشه یه امتیاز بزرگ و حواستون باشه حتما محکم کاری کنید و مدرک معتبر بگیرید و گول فامیلی و برادری نخورید 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
ببین اصلا بحث خودی و غریبه نیست برای خرید ملک باید به اینکه بعدها بتونید راحت بفروشید توجه کنید یعنی ...

چند تا جا دنبال خونه دربست هم گشتیم ولی خیلی گرونه بالای چهار میلیارد.پیش خودم گقتم این طبقه رو بخریم که به پولمون میخوره شوهرم تو قرض نیفته هم زودتر عروسی بگیریم دوران عقدم سخته 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792