بچه ها من دوران عقدم تصمیم دارم برم طبقه پایین جاری م زندگی کنم یعنی یه طبقه شو بخریم راه هاس ورودی کلا جداست بنظرتون درسته برم یا اصلا ولش کنم برم یجا دیگه خونه بخرم
پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگیام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
خونه یکی نباید شد با هیچکس. حتی با خانوادت. این نظر منه.
پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگیام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
من با جاریم با اختلاف ی کوچه همسایه شدم از اون فضولا بود از زیر و بم زندگیم با خبر شد..این نزدیکی باعث شد صمیمی بشیم و درد و دل و غیبت خانواده شوهر..بد شد برا دو تامون
فاصله رو رعایت کن..حتی زرنگ ترین زن ها هم ب موقش سر درد و دلشون باز میشه
اخه شوهرم با غریبه مخالف هست مگر اینکه خونه دربست بگیریم که خیلی میفته تو قرض و بی پولی
ببین اصلا بحث خودی و غریبه نیست برای خرید ملک باید به اینکه بعدها بتونید راحت بفروشید توجه کنید یعنی ملک ارزنده باشه مثلاً همین که میگید هر طبقه ورودی جدا داره میشه یه امتیاز بزرگ و حواستون باشه حتما محکم کاری کنید و مدرک معتبر بگیرید و گول فامیلی و برادری نخورید
میان استخوانهای خرد شده ایم اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
ببین اصلا بحث خودی و غریبه نیست برای خرید ملک باید به اینکه بعدها بتونید راحت بفروشید توجه کنید یعنی ...
چند تا جا دنبال خونه دربست هم گشتیم ولی خیلی گرونه بالای چهار میلیارد.پیش خودم گقتم این طبقه رو بخریم که به پولمون میخوره شوهرم تو قرض نیفته هم زودتر عروسی بگیریم دوران عقدم سخته