2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موخوره پیشگیری داره درمان نداره موهاتو تا جای ک موخورس کوتاه کن و بعد مراقبت کن تا موخوره نشه 

بعد حمام ارگان بزن اتو و سشوار نزن حر ی ماه نوک موهاتو بگیر برا خشک کردن از دوفاز استفاده کن  موخیس شونه نزن... 

باید از ی شامپو ترمیمم کننده استفاده کنی و ی ماسک مو با تقویت کنند مو 

اینم از مشاور اگه خواستی میتونی توی پی وی بگی

ی صلوات بابت نیتم میفرستی🥺💕(متخصص پوست ومو) کاربری دست سه نفر هست دوستای گلم🌱❤ دختر🇹🇷ام🙂

قرص بیوتین بخور عالیه ریزش موهات قطع میشه و اینکه دوستت هم عالی میشه

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...

استارتر برس موت چک کردی شاید مشکل از اونه؟

خواستی یه برس خوب بهت معرفی میکنم،دیجی کالا هم داره 

نرم کننده مو لطیفه قوطیش کرمی هست خودمم استفاده میکنم قشنگ موهارو نرم میکنه خواستی بخر خیلی خوبه

هوادار تیم خاص...❤️

برای موخوره فقط کوتاه کن هیچی دیگه فایده نداره اگر موخوره به ریشه برسه کلا کچل میشی زودتر کوتاه کن، بعدم شامپو رو عوض کن شامپو ملایم تر بگیر،موهاتو باز نذار گیس کن جمع کن،سشوار اتو نکش،بعد حمام که نمش رو گرفتی دو قطره روغن بزن به کف دستت ساقه‌اا رو باهاش ماساژ بده به ریشه نرسه،برای ریزشش هم باز باید کوتاه کنی چون ریشه موهات سست هست و دم اسبی نکن تا وقتی خیسه یا نم داره شونه نکن،یه روغن آملا بگیر دو ساعت قبل حموم کف سرت رو باهاش ماساژ بده بعد حمومم همونو ۲قطره به ساقه‌هات بزن،جوشانده آویشن هم آخر حمام بزنی به کف سرت خیلی جوابه پوست سرت حال میاد و ریشه ها محکم میشه