2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حیوون خدا نجس نیست بعضی ادماش نجسن 

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚

بله همکار مامانم داشت دخترش ازدواج کرد مغازه باز کرد دخترش بچه دار شد 

مامانم یه چند روز اورد نگهش داشت رفته بودن مسافرت اونا یه چند تا هم اتفاق خوب افتاد واسه ما 

بستگی به نوع نگاهت داره

به نظر منکه خیلی گوگولیه.

اما انقد مامانم نفوس بد میزنه در این مورد که من میگم حتی اکه نحس هم نباشه با این همه انرژی منفی که مامانم میده قطعا نحس میشه.

میخواستم بخرم اخه عاشقشم اما مامانم نمیذاره با اینکه متاهلم و بچه دارم.

الهی به امید خودت...  

اره 

من

اصلا اعتقادی نداشتم کلیم تحقیق کردم راجبش

ولی تا اومد خونمون خرگوشه یه رابطه ی خیلی عزیز و عاشقانه بهم خورد یه معامله ی درست و حسابی خونه گند شد توش

ولی منطقی فکر کنی ربطی به اون بیچاره نداره

آره عزیزم نحسه منم اعتقاد نداشتم و میگفتم خرافه هست اما وقتی خریدم دقیقا فرداش اتفاق خیلی خیلی بدی واسه داداشم افتاد طبق تجربم گفتم الانم بچهام اصرار که بخر نمیخرم واقعا از حیوون تو خونه هم بدم میاد