2777
2789

نمی دونم فکر کنم خرافاته،،شاید هم نیست و انرژیای منفی رو جذب می کنه.🤔🤔ولی من از جغد خاطره ی بدی داره،،خرگوش هم میگن نحسه ولی امتحانش نکردم. 

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

دیدی بعضی از حیوونا ب یکی اصطلاحا میگن میاد نمیاد؟ برا بعضیا شانس میاره بعضیا بدشانسی.... مثلا ی بنده خدایی خرگوش خرید اورد خونه تصادف خیلی بدی کردن و هزار تا مشکل دگ اومد.. یا یکی جوجه تا واس بچه اش هر وقت میخره راهی بیمارستان میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نحسی ش و کار ندارم ولی مامان من گرفت برا ابجیم الان هممون ازش گله داریم میگیم کاش نمیگرفتی نهایت بچه بود با یه چیز دیگه از سرش میفتاد حیوون بدبخت ۶ ساله داریمش هنوز هم هست ولی خب جای حیوون تو طبیعته نه تنها تو بالکن یه خونه بهش هم میرسیدیم سعی میکردیم غذای مربوط و خوب بهش بدیم ولی چندین بار دندونش عفونت میکرد و رسیدگی های ما فایده ای نداشت بالاخره اونم حیوانه موجود زنده ست نگهداریش هم مسئولیت و هم عقوبت داره

من گیج شدم که،یکی میگه آره یکی میگه نه

میگن افتاد نیفتاد داره 

برای یکی روزی داره برای یکی بده

ولی اینا همش خرافات هست 

اگه من خرگوش نمیخریدم اون رابطه ای که قرار بود بهم بخوره میخورد ولی چون هم زمان شد با این ادم بد برداشت میکنه

بنظرم امتحان کن

احکام میدین😂😂 وای🤣 عزیزم استارتر گفت نحس    

همون نحس با عقلت جور در میاد ؟عزیزززم

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚

نگا هیچ حیوانی شوم نیست یا نحس نیست اما یسریا روشون تاثیر منفی میزاره مثلا یکی خرگوش داره تو زندگیش خوبی میاد اما یکی نع بستگی داره به طرف همونطور میگن سنگ انگشتر خاص هرکسی قبول نمیکنه 

[از حرف دل پُرند آنها که بی شکایتند....🕊🌳]
من گیج شدم که،یکی میگه آره یکی میگه نه

بستگی ب نوع تفکرت داره

اگه مدام ب خودت بگی وای حالا اتفاق بد نیوفته وای چیزی نشه مطمئن باش واست بد قدم میشه

ولی اگه واست مهم نباشه و بهش عشق بورزی هیچ مشکلی واست ایجاد نمیکنه

‌ متفاوت باش.. مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..! ️ 
دیدی بعضی از حیوونا ب یکی اصطلاحا میگن میاد نمیاد؟ برا بعضیا شانس میاره بعضیا بدشانسی.... مثلا ی بند ...

این همون تلقین و قانون جذبه شما اگر یه گلدونم بگیری هی بگی این نحس و شوم بدبختی میاره صد در صد اتفاق میفته برات 

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚
این همون تلقین و قانون جذبه شما اگر یه گلدونم بگیری هی بگی این نحس و شوم بدبختی میاره صد در صد اتفاق ...

نمیدونم اونا خودشون تعریف کردن درصورتی ک قبلش هیچ دیدگاهی نداشتن

حالا خرگوش به کنار ازین لاک پشت اکواریومی ها هم مامانم نمیذاره. میگه اونام نحسن من عاشق حیواناتم ا ...

ما اعتقاد نداشتیم حتی نمیدونستیم که نحس اند خود اوناهم نمیدونستند گویا و از بستگان یه خرگوش یه لاک پشت برای بچه هایش خرید.

یکسری اتفاقات بد براشون افتاد

بعد از یکی بهشون گفته بود و بردن طبیعت رها کردند و زندگیشون دوباره نرمال شد.

ما اعتقاد نداشتیم حتی نمیدونستیم که نحس اند خود اوناهم نمیدونستند گویا و از بستگان یه خرگوش یه لاک پ ...

من اینجود موقعا میگم حتما یه دلیل محکمی داره که خدا اینجور افریده یه سری حیوانات رو.

وگرنه از اون خدای عادل انتظار نمیره حیوونی که کاری به کار کسی نداره رو تو نظر عموم بد جلوه بده

احتمالا دلبل محکمی پشتشه

الهی به امید خودت...  
به نظر منکه خیلی گوگولیه. اما انقد مامانم نفوس بد میزنه در این مورد که من میگم حتی اکه نحس هم نباشه ...

گوگولی هستن اما خیلی فضله میریزن ...غذاشون هم خیلی ریخت و پاش داره

من یه قفس بزرگ هم براش درست کردم اما همه ش تورها رو میجوید و میومد بیرون و فضله میریخت

بااینکه از نوزادی پیش ما بود و کلی برای آموزشش وت گذاشتیم اما بازهم میرفت یه گوشه خونه جیش میکرد و تو ظرفش نمیرفت...جیشش هم بو میداد

الان یه ساله گربه دارم و بینهایت تمیزه و خیلی هم مهربون تر از خرگوشه 

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی