2777
2789
عنوان

مادرشوهر😪

335 بازدید | 34 پست

سلام دوستان 

میخواستم یه کمی دردودل کنم😪راستش من با مادرشوهرم زندگی میکنم ینی خونه دو طبقس اون بالاست.الان باردارم و ۵ ماه میگذره حتی یکبارم حالمو نپرسید فقط یکبار اومد خونمون اونم وقتی بود ک سیسمونی رو اوردن اومد ببینه مامانم چیا خریده.خواهر شوهرام حتی یه تبریک بهم نگفتن اینم بگم ک یکیشون ده سال از من بزرگتره بچه نداره یکیشونم از من ۱۲ سال بزرگتره و ازدواج نکرده .همیشه خودشونو میگیرن با اینکه منم کارمندم و مدرکم فوق لیسانس و خونوادمم خیلی سطحشون بالاست

مادرشوهرم تا الان خیلی بهم توهین کرده خیلی اذیتم کرده.با اینکه من هیچوقت با خواهرشوهرام بد نبودم ولی انقد درمورد من پیش بقیه حرف میزنه که حتی عروس خالشم جواب سلام نمیده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تنها راه آسایشت اینه که از

هیچ

احد الناسی

توقع

نداشته

باشی

خودت باش و خدای خودت💔💔

منو هم یه کم دعا کنید💔💔

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

حسودیشون شده دیگه بی خیالشون باش...

من کاری باهاشون ندارم مثلا مادرشوهرم میره به همسایه ها میگه دارم لحظه شماری میکنم نوم بیاد و....بعد ازینور اااااصلا نه به من نه به پسر مهل نمیذاره.مهمونی میگیره حتی یه تعارف به ما نمیکنه .هر وقتم من رفتم پیشش بهم تیکه میندازه

تنها راه آسایشت اینه که از هیچ احد الناسی توقع نداشته باشی خودت باش و خدای خودت💔💔 منو ...

دقیقا مشاوره هم همینو بهم گفت ولی دست خودم نیست خیلی ناراحت میشم😔

من کاری باهاشون ندارم مثلا مادرشوهرم میره به همسایه ها میگه دارم لحظه شماری میکنم نوم بیاد و....بعد ...

برو خدا رو شکر کن دخالت تو زندگیت نداره...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
دقیقا مشاوره هم همینو بهم گفت ولی دست خودم نیست خیلی ناراحت میشم😔

اره عزیزم

چون باردار هم هستی زود رنج تر شدی

مادرت اینا بران غذایی چیزی میارن؟

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز