2777
2789
عنوان

مادرشوهر😪

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 34 پست

عزیزم انشالله بار شیشه ات را به سلامتی زمین بگذاری.

شما یه خانم تحصیل کرده با وقار هستید باید بدونید برخی آدمها حسادت شدید دارند چون موقعیت شما را تجربه نکردند.

دعا میکنم خواهرشوهرت دامنش تا قبل محرم به عزت امام حسین سبز بشه اونم طعم مادری بچشه.

اون یکی خواهرشوهرتان بهترین ازدواج داشته باشه و خوشبخت بشه.

شما بخاطر آرامش خودتان؛ فرزندتان و همسرتان از هیچ کسی توقع تبریک و کادو و کلا هیچ چیزی نداشته باشید.

سعی کنید خودتان کارهاتان انجام بدین.

یک پیشنهاد دارم براتون فرزندتان را به هیچ وجه منزل مادر همسرتان نگذارید و برید اداره ممکنه جوری تربیت بشه که از شما دورش کنند. از اول محکم و راسخ و جدی نی نی را مهد کودک ببرید.

این نصیحت از من به شما.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو خدا رو شکر کن دخالت تو زندگیت نداره...

خیلی دخالت میکرد اونقد که دیگه میخواستیم جدا شیم الان خودشو کشیده چون شوهرم باهاش بحث کرد و مشاوره تائید کرد مقصر مادرشه و...

خیلی دخالت میکرد اونقد که دیگه میخواستیم جدا شیم الان خودشو کشیده چون شوهرم باهاش بحث کرد و مشاوره ت ...

باز خوبه شوهرت مشاوره اومده...مادرشوهرتم کشیده کنار...اما توصیه من به تو از اونجا بلند شین

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
عزیزم انشالله بار شیشه ات را به سلامتی زمین بگذاری. شما یه خانم تحصیل کرده با وقار هستید باید بدونی ...

مرسی عزیزم.مادرشوهرم از الان گفت من هیچ مسئولیتی قبول نمیکنم .و انتظار کادو ازش ندارم چون کادویی ک واسه عروسی برامون خرید اومد بردش با اینکه پولشو شوهرم بهش داده بود و....

مرسی عزیزم.مادرشوهرم از الان گفت من هیچ مسئولیتی قبول نمیکنم .و انتظار کادو ازش ندارم چون کادویی ک و ...

خب رهاشون کن و برات مهم نباشند.

انشالله به سلامتی زایمان کنید و موفق باشید.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
باز خوبه شوهرت مشاوره اومده...مادرشوهرتم کشیده کنار...اما توصیه من به تو از اونجا بلند شین

شوهرم بلند نمیشه میگه قبل ازدواج بهم گفتن بساز اینجارو حالا که ساختم هی میگن پاشو پاشو که خواهرم بیاد.من به اندازه یه واحد اپارتمان خرج اینجا کردم و....بخدا حتی هزینه مشاوره هم خودم دارم میدم که فقط بیاد دیگه واسه زندگیم همه کار کردم ک خراب نشه

اره عزیزم چون باردار هم هستی زود رنج تر شدی مادرت اینا بران غذایی چیزی میارن؟

مادرم اینا هم باهامون همسایه ان .بعضی وقتا میان بهم سر میزنن ولی زیاد نمیان میگن جرات نمیکنیم بیایم هر بار میایم از بالا بد نگاهمون میکنه

شوهرم بلند نمیشه میگه قبل ازدواج بهم گفتن بساز اینجارو حالا که ساختم هی میگن پاشو پاشو که خواهرم بیا ...

بگو بهش بگه پول آپارتمان رو بده تا من به خواهرت بدم...یا بزاره شوهرت برای فروش بنامشه طبقه ی شوهرت؟

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
قابل گفتن نیس.... اکثر مادرشوهرا همینن... فک میکنن عروس اومده ک پسرو ببره با خودش و حس دشمنی و رقابت ...

اره دقیقا همین حسو دارن درصورتی که مادرشوهر من حتی پسر خودشم خراب میکنه