2777
2789
عنوان

تورو خدا بیایید

116 بازدید | 24 پست

برادرم به تازگی  اومدن  طبقه بالای خونه پدرم زندگی میکنن  و برادرم ۳ تا بچه داره که بچه هاش خیلی شیطون و پیش فعال هستن ویکی از برادرزاده هام که ۱۲ سالشه به شدت بی تربیته به طوری که به راحتی به پدرو مادرم فحش مرده میده  و هرچی از دهنش درمیاد  بهشون میگه  و یکسره میاد پایین خونه ی مامانم و اذیتشون میکنه  میاد گلهاشون رو میشکنه و داخل آکواریومشون تاید ریخته و به همه چیز دست میزنه و خرابشون میکنه مامانم ۶۰ سالشه و هر موقع میبینمش  ناراحته میگه قرص اعصاب میخورم و دوتا کدیین  خوردم یه کم سرم آروم بشه از بس بچه هاش اذیتم میکنن  زن داداشم هم اصلا براش مهم نیست که بچه هاش کجا هستن کاری به خورد و خوراک وتربیت بچه هاش نداره فقط میگه بچه ها م کنارم نباشن برن طبقه پایین برادرم هم یه ادم بیخیاله هرچی مامانم بهش میگه بچه هات اذیتم میکنن براش مهم نیست   حالا ازتون خواهش میکنم یه راهکار بگید که انقد مامانم اذیت نشه چکار کنه که بچه های داداشم اذیتش نکنن 

کاری نمیشه کرد که مگ اینکه در خونتون و قفل کنید خونه نیان

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com