2777
2789
عنوان

اختلاف سنی!؟

180 بازدید | 34 پست

سلام دوستان. من قبلا هم این سوال رو پرسیده بودم ولی اگه میشه بازم راهنماییم کنید 

من دختری ۲۲ ساله هستم حدود ۳ ساله با آقایی آشنا هستم ک ۳۳سالشونه. ما از لحاظ فکری سلیقه ای رفتاری و... خیلی به هم شباهت داریم وتا الان مشکلی نداشتیم باهم و اگه اختلافی بود اطلاح شده. ایشون هم هم از لحاظ چهره ای هم رفتاری بسیار آپدیت تر و پرانرژی تر از سنشون هستن. من دانشجو هستم و خانوادم تحصیل کرده ایشون هم خودشون و خانوادشون تحصیل کرده هستن و شغل پردآمد و مستقل دارن .خیلی هم یه من علاقمند هستن ینی تو این رابطه حس میکنم ایشون عاشق تر هستن.من پارسال این موضوع رو با مادرم در میون گذاشتم وایشون شدیدا مخالفت کردن به خاطر اختلاف سنی و گفتن حتما باید کات بشه(راستش تقریرا خانواده سختگیر و مذهبی دارم و اختلاف سنی زیاد اصن نداریم تو خانواده).ولی ما هرکاری کردیم نتونستیم چون شدیدا علاقمند بودیم به هم . الان دوباره میخوام باهاشون درمیون بزارم و هدفشون هم جدی و خواستگاریه(کلا اهل دوستی و دوست دختر نبوده)... دو تا سوال داشتم

اول اینکه با وجود علاقه و سازگاری اختلاف سنی اهمیت داره؟ 

دوم اینکه آیا به صلاح هست من شماره مامانم رو بدم ایشون یهو مستقیم تماس بگیره؟ چون خانوادم مخالف ازدواج تو سن ۲۲ هستن و میگن کمه واسه همین اگه مادرش مستقیم زنگ بزنه کاملا میگه نه 

حوصله نکردم تا آخر بخونم ولی من آدمای زیادی میشناسم که با وجود اختلاف سنی زندگی خوبی دارن نمونش سه ت ...

ما هم خیلی باهم سازگاریم و مشکل مامانمه ک مخالفه و هیچ جوره کوتاه نمیاد و هرکاری میکنه جدا شیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازکجا فهمیدی خوبه تو چت وتلفن نمیشه کسی شناخت آخه فکرها متفاوت خانوادش ندیدی چطور تایید میکنی مردم الان نمیتونند همسایه خودشون بشناسند بعد تو پشت گوشی شناختی 

چرا شماره مادرت باید بدی به کسی که نمیشناسی به خانوادت تکیه کن نه به غریبه 

ازکجا فهمیدی خوبه تو چت وتلفن نمیشه کسی شناخت آخه فکرها متفاوت خانوادش ندیدی چطور تایید میکنی مردم ا ...

آخه عزیزم میگم ۳ سال باهمیم و دیدیم همو دوستای مشترک داریم و مادرشون هم دیدم ۱ بار

اگه بخاطر عشق چشماتو رو چیزایی ک میبینی نبستی اختلاف سنی بنظرم‌مهم نیست باید ببینی برخورد خانوادت چ ...

دقیقا از این میترسم 

من خودم به نظرم ۹ ساله به بالا زیاده ولی وقتی سازگاری و عشقش و میبینم و اینکه مثل ملاک هام هست اختلاف سنی مهم نبود برام

آخه عزیزم میگم ۳ سال باهمیم و دیدیم همو دوستای مشترک داریم و مادرشون هم دیدم ۱ بار

خودت میدونی تودفقط دیدی اطلاعات رفتاری چی میدونی هرکسی بابرخوداولیه سعی می‌کنه احترام بذاره توعاشقی عاشق الان توکوروکر ونابینا هستی که بری چهاردیواری 

خودت میدونی تودفقط دیدی اطلاعات رفتاری چی میدونی هرکسی بابرخوداولیه سعی می‌کنه احترام بذاره توعاشقی ...

آخه قرار نیست همینجوری مستقیم بریم زیر ی سقف 

به هر حال خانواده ها باید ببینن همو تحقیق کنن مشاوره بریم 

بعد اگه اوکی نبود واقعن یا من چیزیو ندیدم ازش بگن نه 

اینجوری ندیده و نشناخته و حرف نزده ک نمیشه فقط صرف اختلاف سنی بگه نه

خانوادت موافقن؟

تاحالا بحث ازدواجو پیششون نکشیدم وسط چون فعلا قصد ازدواج نداریم اما از اینایی نیستن‌ ک بخان مجبورم کنن به کاری فقط نظرشونو میدن در آخر من تصمیم میگیرم 

آخه قرار نیست همینجوری مستقیم بریم زیر ی سقف  به هر حال خانواده ها باید ببینن همو تحقیق کنن مش ...

بیخیال حرف بقیه عزیز ۳ سال وقت کمی نیست اگ بد بود تو این ۳ سال می‌شناختیش قطعا الان از همدیگ شناخت دارین حداقل تا ۹۰ درصد !!

فقط اگ واقعا قصدتون جدیه حتما چند جلسه مشاوره برین