2777
2789

امسال همه نوع دانشجو ازاد بود برا کنکور دادن تو سال های قبل چی دانشجو شبانه نمی تونست کنکور بده حین درس خوندن یا باید انصراف بده تا بتونه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یسوال دارم میشه لطفا جواب منم بدین اصلا هیشکی جواب درس حسابی نمیده بهم گیج شدم.این خوابگاه خودگردان فقط برای دانشجویان ازاد یا پیام نوریام با پرداخت هزینه میتونن از خوابگاه خودگردان شهرها استفاده کنن؟؟خواهش مکنم جواب بدین خدا اجرتون بده

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

منم یسوال دارم میشه لطفا جواب منم بدین اصلا هیشکی جواب درس حسابی نمیده بهم گیج شدم.این خوابگاه خودگر ...

تو دفترچه انتخاب رشته نوشته میشه تو قسمت توضیحات که خوابگاه ارائه نمیشه  یا خودگردانه  برو کد رشته ای که انتخاب کردی رو نگاه کن بعد اینکه بعضی از دانشگاه ها همین روزانه خوابگاه خود گردان دارن که هزینه اش مستقله یه کم زیاده نسبت به بقیه خوابگاه ها ،برا دانشجو های اون دانشگاهه ارائه میشه ولی یه کم گرون تر 

تو دفترچه انتخاب رشته نوشته میشه تو قسمت توضیحات که خوابگاه ارائه نمیشه  یا خودگردانه  برو ...

ینی برای پیام نور ؟؟،بعد هزینش حدودی سه تومن یا بیشتر مثلا پنجو شیش حدودیشو مگی لطفا؟؟؟؟

ینی برای پیام نور ؟؟،بعد هزینش حدودی سه تومن یا بیشتر مثلا پنجو شیش حدودیشو مگی لطفا؟؟؟؟

نه عزیز خوابگاه های هر دانشگاه فرق داره بعضی دانشگاه اصلا خوابگاه ندارن بعضی هم دارن یا رایگانه که فقط مال روزانه رایگانه یا هم خودگردانه در حد ۱.۵میلیون میگیره  مثلا برا روزانه خوابگاه مفته برا دانشجو شبانه حدود ۳۰۰تومن تو ماه با غذا بیشتر میشه هزینه دانشجو دانشگاه ازاد من سال پیش بودم با غذا ۱.۵میلیون میگرفتن  برو کد رشته ای که انتخاب کردی رو نگاه کن تو قسمت توضیح چیزی نوشته؟

نه عزیز خوابگاه های هر دانشگاه فرق داره بعضی دانشگاه اصلا خوابگاه ندارن بعضی هم دارن یا رایگانه که ف ...

نه والا ولی دوستم فرهنگیان بود دگ سال اخر فرستادنشون سرکار خوابگاه ندادن اینام رفتن خودگردان پرسیدم گفت خودگردان برای همه دانشجویی پذیرش داره ولی خیلی مگیرن ولی دفترچه امتخاب رشته چیزی نزده دگ نمیدونم