2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان ملتی ک ما میبینیم همه بالای ۶۸ هسن ...۵۸ کنان میپاشن تو تاپیک 

من قبل بارداریام۵۵بودم بعد زایمان دومم۶۵بودم یک مدت رفتم باشگاه۶۳موندم دیگه ۱سال نرفتم دیروز وزن کردم خودم را۶۰بودم البته چند وقت پیشم وزن کردم ۶۰بودم کلا وزن ایده الم ۵۸ 

۱۴ هفته

اگه اشتها داری آجیل و گوشت زیاد بخور.....

نگران وزن بچه هم نباش بچه سه ماه آخر خوب وزن میگیره

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

اگه اشتها داری آجیل و گوشت زیاد بخور..... نگران وزن بچه هم نباش بچه سه ماه آخر خوب وزن میگیره

ممنون عزیزم . یک هفته است اشتهام خوب شده ولی از اجیل اصلا خوشم نمیاد توی بارداری اینجوری شدم .

دو کیلو گرفتم هنوز نصف هم نشده . 

من قبل بارداریام۵۵بودم بعد زایمان دومم۶۵بودم یک مدت رفتم باشگاه۶۳موندم دیگه ۱سال نرفتم دیروز وزن کرد ...

وزن خیلی خوبیه 

باشگاه رو کاهش وزن موثره بنظرت؟کسایی ک چاقن برن میتونن فرم دهی هم کار کنن؟من ۱۶ تیر میخوام برم نمیدونم خوب باشه یا نه

۹۲کیلو(زمستون۱۴۰۱)...۹۰کیلو(۲۱فروردین۱۴۰۲)...۸۴کیلو(۱۴۰۲/۲/۱۴).....هدف اینده در عرض ۳ هفته تا یک ماه:وزنِ زیر ۸۰ کیلو......تونستممم💪🫀۷۹/۹۰۰(۴خرداد۱۴۰۲) ...۷۸ کیلو در ۳۱ خرداد...هدف بعدی رسیدن به وزن ۷۵ کیلو در ۳۱تیر(ورزش از نیمه دوم ماه)جااانن بهش رسیدددمممم۷۵کیلووو😍😍😍