2789
عنوان

گناه کردم؟

259 بازدید | 20 پست

تو تاپیک چند مین پیش که درباره بارداری خانم برادرشون بود 

گفتم قطعا هزینه سقط از هزینه بزرگ کردن بچه کمتر خواهد شد.

مگه بشر خودش عقل و شعور نداره حالا من چیزی گفتم گناه میشه؟من بگم بیا بنداز تو چاه میندازه؟

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

سقط گناه داره، راهنمایی درمورد سقط هم گناه داره هم دیه و مجازات 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه خب اما مراقب حرفمون باشیم خیلی خوبه . گاهی این حرفهایی که میگیم بار زیادی رو تو دنیا و آخرت روی دوشمون میزارع . 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
سقط گناه داره، راهنمایی درمورد سقط هم گناه داره هم دیه و مجازات 

راهنمایی نبود 

اصلا به خانم باردار چیزی نگفتم که😑به خواهرشوهر گفتم

بله. هر حرفی‌ رو نباید زد. حرف شما تشویق به گناهه اگه اون عمل رو انجام بده براتون مشارکت در قتل مینو ...

عزیزم من به خانم باردار حرفی نزدم داشتم با خواهرشوهر حرف میزدم اوکی؟

خیلی کم سن و سالی بهترِ دراین موارد نظر ندی من با۳۵سال سن اینجور مواقع نظر نمیدم عزیزدلم 

منم اصلا نظر نمیدم این اولین بار بود.

گلم اسمش سقطه ولی قتل حساب میشه اون  انساااااانه 

لطفا پیشنهاد قتل به کسی نده از این به بعد عوااااقب بدی داره

منو تو مسئول روزی بچه مردم نیستیم 

ما قبل اینکه بریم تو جسم و رحم اولش روح بودیم 

وقتی خدا تصمیم میگره این روح بره تو جسم و به دنیا بیاد خودش رزق و روزیشو بش میرسونه

کمتر از مورچه که نیستیم

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
حتما تو اسکلی اینجوری نظر میدی 

عزیزم اصلا اون تاپیک رو خوندی؟هر حرفی رو به دهن نیارید دل بقیه رو نشکونید،من با خانم باردار حرف نزدم با خواهرشوهرشون حرف زدم.

گلم اسمش سقطه ولی قتل حساب میشه اون  انساااااانه  لطفا پیشنهاد قتل به کسی نده از این ب ...

آخه مشکل اینه من پیشنهاد سقط به زن باردار ندادممم داشتم با خواهرشوهر حرف میزدم

هر کیو تو قبر خودش میذارند

چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت می‌نامند و زندگی در نکبت را صبر می‌دانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا می‌اندازند. گاندی