2789
عنوان

گناه کردم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 20 پست
آخه مشکل اینه من پیشنهاد سقط به زن باردار ندادممم داشتم با خواهرشوهر حرف میزدم

خب اشکال نداره سعی جلو زن بادار اینارو نگی اخه ی جور نا امیدی ایجاد میشه و یک درصد احتمال بده دست به همچین کاری بزنه

اون موقع تو این وسط میشی آش نخورده و دهن سوخته

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

تاپیک سقط ممنوعه عزیز کاربری خودتو بقیه رو متلاشی نکن 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این حرفا توجیه عزیزم 

من هزار بار گفتم بازم میگم حتی اگه اعتقادی به گناه بودنش ندارید ، نظر ندین. رد بشید. 

این حرف شما یعنی قبح شکنی. یعنی بی ارزش کردن گناه. 

البته خیلی خوبه که به کارت فکر می‌کنی . برعکس کاربرایی که براحتی تشویق به قتل جنین میکنن 

حتی اگه اعتقاد هم نداری جایی کامنت نزار 

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 ).

این حرفا توجیه عزیزم  من هزار بار گفتم بازم میگم حتی اگه اعتقادی به گناه بودنش ندارید ، نظر ند ...

بله دیگه اولین بار و آخرین بارم بود🤍

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.
بله دیگه اولین بار و آخرین بارم بود🤍

عزیزم ناراحت نشی. حرفم دوستانه بود.

همه ی ما خطا داریم. مهم اینه که بهش فکر کنیم 

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 ).