2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جو دوسر وموز،سوپ،پوره سیب زمینی،کدوحلوایی،کلم بروکلی،زرده تخم مرغ،حلیم،ماست،پوره سیب و.....برای هر کدوم هم سه روز تست حساسیت

تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش
همون سوپ عادی که ادویه و نمک داره؟ با چقد شروع کنم؟ مرسی

ادویه نزن عزیزم نمک خیلی خیلی کم با روغن گاوی یا کره باشه روزی دو الی سه بار 

کته گوجه درست کن باکره بده بخوره خیلی مقویه 

سوپ ماهیچه

ماهیچه گوسفندی با هویج و سیب زمینی 

چن روز که دادی و علائم حساسیت ندیدی ، میتونی سبزی گشنیز و جعفری اضافه کنی ، کم کم کدوسبز ، جوپرک ، گاهی برنج ، گاهی لوبیا سبز هم اضافه کن

تنوع بده

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

من ازروی دفترچه واکنش چنتا غذا یاد گرفتم. تو اینستا هم ی غذای خوب دیدم سیب یا هویج رو پوره کن دو قاشق پودر جو پرک و یه قاشق چایخوری کره و یه لیوان آب، پختش داد بچه. من فردا برا اولین بار میخوام بدمش

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

سوپ ماهیچه ماهیچه گوسفندی با هویج و سیب زمینی  چن روز که دادی و علائم حساسیت ندیدی ، میتونی س ...

اینا رو گفتم چون بچم حساسیت به پروتئین گاوی داره و زیر نظر متخصص تغذیه و گوارش نوزادانه

باید با احتیاط بهش غذا بدم

بازم شرایط هر بچه ای متفاوته 

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
سوپ ماهیچه ماهیچه گوسفندی با هویج و سیب زمینی  چن روز که دادی و علائم حساسیت ندیدی ، میتونی س ...

روش پخت رو میگی عزیز؟

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

روش پخت رو میگی عزیز؟

ماهیچه رو با هویج هم زمان میذارم بپزه یکم که پخت سیب زمینی میریزم

بعد کم کم بقیه مواد. مثلا سبزی و جوپرک چون زود میپزه ، اخر میریزم

میکس میکنم 

موقعی که میخوام بدم بچم بخوره چن قطره ابلیموی تازه میچکونم توش. نمک و ادویه هم نداره

همه اینارو دکتر میگه گلم. من طبق نت و دفترچه واکسن پیش نمیرم

نزدیک ۸ ماهشه و هیچ محصول گاوی نخورده

فرنیش هم با شیرخشک مخصوص خودشه و بدون شکر

ماهیچه رو با هویج هم زمان میذارم بپزه یکم که پخت سیب زمینی میریزم بعد کم کم بقیه مواد. مثلا سبزی و ...

ممنون از راهنماییت عزیز یه سوال بجای ماهیچه نمیشه گوشت مرغ یا بوقلمون باشه؟ 

ممنون از راهنماییت عزیز یه سوال بجای ماهیچه نمیشه گوشت مرغ یا بوقلمون باشه؟ 

بوقلمون رو اطلاعی ندارم عزیزم

ولی مرغ میشه داد