2777
2789

لایک کنید برا خوشبختیتون صلوات بفرستم..

مرسی

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم مشکلت حل شه 

ممنونم عزیزم

باورت میشه تا تاپیک زدم

همون لحظه مشکلم حل شد؟؟

ممنونم ازت.دعات گرفت

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

۱۲ صلوات

ممنونم عزیزم

باورت میشه تا تاپیک زدم

همون لحظه مشکلم حل شد؟؟

ممنونم ازت.دعات گرفت

خدارو شکر ❤️ اگه میشه برا منم دعا میکنی مشکلم حل شه؟

فدای تو بشم من.

اره عزیزم چرا که نه.

ان شاءالله به حق همین روز عزیز مشکلت حل بشه و خوشبخت تر از همه اطرافیانت باشی خوشگلم.💜

ممنونم عزیزم باورت میشه تا تاپیک زدم همون لحظه مشکلم حل شد؟؟ ممنونم ازت.دعات گرفت

وایییییییییییییییییییییییی چقدررررررررررررررررر خوشحاللللللللل شدمممممممممممممم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥺🥺تو این سه روز این دومین حاجت هست که روا شده 

خدایااااااا هزار رررررررررررررررررررررررررررررررررر مرتبه شکرررررررررررررررررررتتتتتت 

شکرتتتتتت که دعاهامونو بی جواب نمیزاری شکرت که دست رد به سینمون نمیزنی 

شکرت که هرکس اومد دم خونت بی جواب ردش نمیکنی شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

وایییییییییییییییییییییییی چقدررررررررررررررررر خوشحاللللللللل شدمممممممممممممم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ...

قربون قلب مهربونت خوشگلم😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍💋💋💋💋💋

مررررسی

واقعا خدا رو شکر

خدا رو صد هزار مرتبه شکر

😍😍😍😍😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

🌹🌹🌹💜💜💜💗💗