2777
2789
عنوان

مامانای ک بچه هاشون دو زبانه ان

234 بازدید | 25 پست

سلام عزیزان، دخترم دو سال و دو ماهشه ک خب تا الان نذاشتم تلويزيون  و گوشی استفاده کنه، الان ک دیگه واقعا کم آوردم و میخام یه تایمی از روز از تلويزيون  کمک بگیرم میخام حداقل کارتون های آموزش زبان بذارم، برای شروع  باید از چی شروع کنم مرسی دوستان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

cocomelon کارتون با زبان انگلیسی دوبار بذارید کامل سری سوم با دوبله فارسی

نه اشتباست .واسه دو زبانه شدن هیچ کارتون فارسی و دوبله نباید بزارید .فقط و فقط زبان اصلی

............... **این نیز بگذرد** .................

نه عزیزم هنوز زوده تحمل کن من درکت میکنم بچه از دو تا چهار سالگی سختترین دوره رو داره ولی از بعد از چهار انقد خودش خودشو خوب سرگرم میکنه که اصلا باورت نمیشه اصلا تلوزیون و گوشی براش نذار اگر میخوای میتونی ببریش کلاس و مهد و خانه بازی 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 

بچه هام دوقلو هستن واقعا کنم میاوردم همون بچگی ولشون کردم تلویزیون ببینن و اکثرا کارتون انگلیسی دخترم بیشتر میدید الان قشنگ انگلیسی حرف میزنه اعداد، میوه ها،حیوانات چ، نام اشیا و ... رو کامل انگلیسی میگه باهاش که مکالمه نرمال روزانه می کنم کلا میفهمه و جواب میده... ولی در کل تماشای تل و گوشی تو سنین پایین خوب نیست، ولی مجبور شدم 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
کارتون پپا یا سارا و اردک رو دانلود کن منم از چهارسالگی بچه هام تلویزیون‌میبینند ولی دیگه حریف شون ...

تآ ۴ سال چطوری نذاشتی اصلا ببینن، من بهونه تلویزیرن  نمیگیره چون عادت نداره ولی خیلی  حوصلش سر میره خیلی 

نه اشتباست .واسه دو زبانه شدن هیچ کارتون فارسی و دوبله نباید بزارید .فقط و فقط زبان اصلی

😐اخرسر ک حدس زد تموم اکت ها منظورشون چیه...چون بچه سواد نداره زیرنویس فارسی بخونه باید یک بار هم دوبله ببینه هم ب عنوان پاداش هم اینک کامل بفهمه 

نه عزیزم هنوز زوده تحمل کن من درکت میکنم بچه از دو تا چهار سالگی سختترین دوره رو داره ولی از بعد از ...

میبرم هر روز پارک و خانه بازی و مهمونی و .... ولی بازم خیلییییی نق، چرا بده بعد از دو سال?