2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر می‌کنی.... ریاضی نبودی بدونی چیه😅...

دور و برم خیلی ریاضی دیدم، داداشم ریاضیه المپیادیه و تراز قلمچیش بالای 7500ه. خودمم ریاضیم خوب بود تو دبیرستان. گول خوردم رفتم تجربی. رقابتش خیلی طاقت‌فرساست. بعد واسه من که قصد مهاجرت داشتم کلا اشتباه بود تجربی. 

Bibliophile_Heliophile_Epistemophile
چرا ؟ علاقه نداشتی یا نتونستی از پیش بر بیای؟

علاقه داشتم ولی عشق آسون نمود اول ولی افتاد مشکل‌ها

مدلم بیشتر حل کردنی محاسباتیه. از حفظ کردن خوشم نمیاد. از بخش‌های فهمیدنی زیست خوشم میومد فکر کردم کلش اینجوریه ولی زیست کنکور بیشتر حفظ کردن یه سری مهملاته. 

دور و برم خیلی ریاضی دیدم، داداشم ریاضیه المپیادیه و تراز قلمچیش بالای 7500ه. خودمم ریاضیم خوب بود ت ...

اگه ریاضی علاقه داشتید و میخواستید مهاجرت کنید که هیچی

ببخشید ولی فکر کردم بخاطر اینکه راحت دانشگاه قبول شید گفتید...

ولی ایول به داداشتون، نابغه ای هستا، زن نمیخواد؟😂😂

کمتر بود  ولی وقتی انلاین شد همه چی تو لپتاپ وقتمو هدر میدادم

اینکه انلاین شد خیلی بد بوده البته مامان منم بعضی وقتا تیکه میندازه اگه انلاین بوده واسه همه بوده تو بلد نبودی درست استفاده کنی

اگه ریاضی علاقه داشتید و میخواستید مهاجرت کنید که هیچی ببخشید ولی فکر کردم بخاطر اینکه راحت دانشگاه ...

داداشم دهنش بوی شیر میده و یه سری اخلاقیات داره که من همش بهش میگم بیچاره زنت😂 حیف میشه دختر مردم😬