2777
2789
علاقه داشتم ولی عشق آسون نمود اول ولی افتاد مشکل‌ها مدلم بیشتر حل کردنی محاسباتیه. از حفظ کردن خوشم ...

منم به ریاضی علاقه دارم همچنین استعداد..ولی دهم تجربی رو که گذروندم درساش که تفهیمی بود ، عمومی ها هم که توی همه رشته ها پارازیت میندازن

وطن ای هستی من..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دور و برم خیلی ریاضی دیدم، داداشم ریاضیه المپیادیه و تراز قلمچیش بالای 7500ه. خودمم ریاضیم خوب بود ت ...

یعنی المپیاد ریاضی شرکت کرده و برنده شده؟ نفر چندم؟

وطن ای هستی من..
اینکه انلاین شد خیلی بد بوده البته مامان منم بعضی وقتا تیکه میندازه اگه انلاین بوده واسه همه بوده تو ...

من خودمو لعنت میفرستم همش 

تا یازدهم عالی خوندم

ولی دوازدهم ریدم به خودم 

یعنی المپیاد ریاضی شرکت کرده و برنده شده؟ نفر چندم؟

نه امسال مرحله‌ی اول المپیاد فیزیک و ریاضی و شیمی قبول شده، جواب مرحله دوم فکر کنم نیومده هنوز. خودش میگه قبول نمیشم. ولی پارسالم با اینکه دهم بود قبول شده بود ریاضی رو. حالا ببینیم چی میشه. 

Bibliophile_Heliophile_Epistemophile
نه امسال مرحله‌ی اول المپیاد فیزیک و ریاضی و شیمی قبول شده، جواب مرحله دوم فکر کنم نیومده هنوز. خودش ...

انشالله که قبول میشه، ببخشید می توانم بپرسم برای المپیاد ریاضی چه کتاب های رو خوند و چقدر زمان صرف این کتاب ها کرد؟ببخشید زیاد سوال کردم❤️🙏🏻

وطن ای هستی من..

هیچوقت خودمو اینقد از زندگی محروم نمیکردم

شاید اصلا کنکورو برا رسیدن به ارزوهام انتخاب نمیکردم

میرفتم دنبال علاقم

هرچقد دلم میخاست فیلم میدیدم 

مهمونی میرفتم

کلااااا کاری میکردم کع الان بیست روز مونده به کنکور عقده ای نباشم 

انشالله که قبول میشه، ببخشید می توانم بپرسم برای المپیاد ریاضی چه کتاب های رو خوند و چقدر زمان صرف ا ...

نبابا خواهش می‌کنم. 

از اول المپیاد دوست نداشت چون شانس مدال گرفتنش و کم میدونست، بجز طلا اگه نقره و برنز هم میگرفت باید کنکور میداد و نمی‌خواست این ریسک و بکنه که همش ریاضی بخونه و از فیزیک و شیمیش بمونه. براب همین انرژی نذاشت سر المپیادی خوندن. همین کتاب تست‌های کنکوری بازار و میزنه. نشر الگو و IQ و...

Bibliophile_Heliophile_Epistemophile