2777
2789

خوبه

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قربونت عزیزم اره دخملیه😍 همچنینن شما سونو۲۸هفتع نرفتی،؟

خدا حفظش کنه نی نی منم دخمله. اسم انتخاب کردین؟

ما فعلا بین لنا لیانا الین موندیم.

ن سونوی ۲۸هفته نرفتم آخرین سونو غربالگری دوم رفته بودم دکترم گف تا ۳۰هفتگی سونو لازم نیس

صداقت عالی ترین شکل احترام است
خدا حفظش کنه نی نی منم دخمله. اسم انتخاب کردین؟ ما فعلا بین لنا لیانا الین موندیم. ن سونوی ۲۸هفته ...

سلامت باشی

اره تو امضام هست😁

ما لنا انتخاب کردیم

توگزینهامون لیانا هم بود 

ولی لنارودوست داشتیم😍

🫀👶🧿
سلامت باشی اره تو امضام هست😁 ما لنا انتخاب کردیم توگزینهامون لیانا هم بود  ولی لنارودوست د ...

مبارک باشه عزیزم. راستی منم ۳۲ هفته و پنج روزم. چند وقت یکبار باید بریم چکاپ؟؟؟ اصلا چه آزمایش و سونوهایی در پیشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنی

مبارک باشه عزیزم. راستی منم ۳۲ هفته و پنج روزم. چند وقت یکبار باید بریم چکاپ؟؟؟ اصلا چه آزمایش و سون ...

والامن الان ۳۱ هفته و ۲ روزم

من یبار ۵ هفته یبار۸هفته براسونوقلب رفتم

بعد۱۲هفته عربالگری اول

۱۸ هفته غربالگری دوم

چون وزن زیادنکردم همش دوکیلو زیادکردم  ۲۸هفته رفتم سونووزن جنین ک ببینم چخبره

ازمایش گلوکز و اینارم انجام دادم 

من تاقبل ۲۶هفته ماهی یکبارمیرفتم دکتر

بعد۲۶ هفته شد هردوهفته یکبار 

فعلاهمون سونو۲۸هفته رو رفتم چندروژ پیشم ک ۳۰ هفته و۶ روزم بود رفتم دکتر ازمایش یاسونو خاصی برام ننوشت 

ولی گفت ۱۵روز دیگه بیا

حالا تقریبامیشم ۳۲هفته و۶ روز ک برم پیشش

فعلانمیدونم قراره چی بنویسه برام 

ولی خب فککنم ی سونو وزن جنین بایدهمون ۳۲ ۳۳ هفته برم ک اکثراهمه میرن

بعدیکیم فککنم هفتهای اخرمیرن چون هروقت میرم سونو کلی مامان دم زایمان میبینم ک اومدن سونو

🫀👶🧿
والامن الان ۳۱ هفته و ۲ روزم من یبار ۵ هفته یبار۸هفته براسونوقلب رفتم بعد۱۲هفته عربالگری اول ۱۸ ه ...

من سی هفته و سه روز سونو کردم بچه ۱۶۸۰ بود وزنش نمیدونم کم نیست؟

حالا انشالله قراره ۳۳ هفته و سه روزم که میشه سه هفته بعدش برم سونو ببینم وزن گیریش چطور بوده

من سی هفته و سه روز سونو کردم بچه ۱۶۸۰ بود وزنش نمیدونم کم نیست؟ حالا انشالله قراره ۳۳ هفته و سه رو ...

من ۲۸هفته وسه روز یک وصدوپنجاه بود بهم گفتن کمه پودرلیدی میل بهم دادن بخوزم 

دیگ سونونرفتم واقعیت ولی نینی شما فککنم وزنش عالیه😍

🫀👶🧿
من ۲۸هفته وسه روز یک وصدوپنجاه بود بهم گفتن کمه پودرلیدی میل بهم دادن بخوزم  دیگ سونونرفتم واق ...

ممنون عزیزم

بنظرم وزن نی نی شمام خوبه. واسه منم همون حدود رفتم مثل مال شما بود هرروز بستنی و دلستر میخورم و میوه وزن گرفت آجیل هم بخور