2777
2789
ممنون عزیزم بنظرم وزن نی نی شمام خوبه. واسه منم همون حدود رفتم مثل مال شما بود هرروز بستنی و دلستر ...

دلستر دوس ندارم🤢

بستنیم نمیتونم بخووورم

ولی خب بیشتر گوشت ومرغ وکبابی میخورم

یامغذیجات میخوزم میوه هم خیلی کم

کلابدغذاشدم

زایمانت چندمه؟

من ۲۶مردادم

🫀👶🧿
دلستر دوس ندارم🤢 بستنیم نمیتونم بخووورم ولی خب بیشتر گوشت ومرغ وکبابی میخورم یامغذیجات میخوزم می ...

سعی کن بخوری خصوصا بستنی. من به زور دلسترم میخورم دلستر لیمو بهتره مزه ش. به جنین وزن میده تقریبا هر روز هم یه نوع غذای گوشتی میخورم یا کباب یا میریزم تو غذا 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سعی کن بخوری خصوصا بستنی. من به زور دلسترم میخورم دلستر لیمو بهتره مزه ش. به جنین وزن میده تقریبا هر ...

اره من مصرف گوشت ومرغ وتخم مرغ ولبنیاتم خوبه 

مغذیجاتم میخورم

ولی اینم بگم ک خودمم وزن نمیگیرم اصلا

دوکیلوهمش چاق شدم تاالان

🫀👶🧿
اره من مصرف گوشت ومرغ وتخم مرغ ولبنیاتم خوبه  مغذیجاتم میخورم ولی اینم بگم ک خودمم وزن نمیگیر ...

من از اول بارداری تا ابتدای ماه پنج وزن کم کردم  از ماه پنج تا هفت برگشتم به وزن اولم. الان با خوردن چیزایی که گفتم چهار پنج کیلو تو این چندماه اضافه کردم

من از اول بارداری تا ابتدای ماه پنج وزن کم کردم  از ماه پنج تا هفت برگشتم به وزن اولم. الان با ...

اره منم دوسه کیلوکم کردم

بعدش دوباره دوکیلوزیادکردم 

هرچیم میخورم چاق نیمشم

فقط شکمم میادجلو 😁

وزن نمیگیرم

🫀👶🧿
دلستر دوس ندارم🤢 بستنیم نمیتونم بخووورم ولی خب بیشتر گوشت ومرغ وکبابی میخورم یامغذیجات میخوزم می ...

ببخشید تاریخ رو یادم رفت بگم اگه طبیعی حساب کنی تو سونو ان تی زده ۱۵ مرداد. ولی چون میخوام سزارین کنم احتمالا ده دوازده روز زودتر بزنه

اره منم دوسه کیلوکم کردم بعدش دوباره دوکیلوزیادکردم  هرچیم میخورم چاق نیمشم فقط شکمم میادجلو ...

وای من شکمم خیلی یه جور اومده جلو. پهلو ندارم تیز اومده جلو. شبیه هندونه تیزی شده