2777
2789

من دوروز باغچه پدرم بودم شهرستان یعنی جمعه صبح رفتم شب هم شوهرم اومد پیشم خوابید بعد صبح رفت

امروز ک شنبه است غروب برگشتم با پدرمینا 

رسیدم خونه دیدم کرکره واحدمون بازه در بسته بود هیچ وقت سابقه نداشت شوهرم نبنده کرکرو خیلی به شک افتادم چون کلید قبلا گم کردم اونی ک برای خودم بود بهش موقع ک صبح خواست بره گفتم کلید بده بهم داد گفت امشب برمیگردی گفتم آره 

حالا موندم کار خودشه کرکرو نبسته یا کسی اومده خونمون یا ک کلید داشته بهم نگفته البته عادت داره درهای اتاق خواب هم قفل می‌کنه همیشه اونا بسته بود ولی فقط کرکره د رواحد نبسته بود خیلی به دلم شک افتاده چون سابقه نداشت نبنده میگم نکنه کلید داره بهم نمیگه چون یک ماه میگه ندارم کلید دیگه فقط یکی دارم ک اون یکی هم داد به من امروز صبح بهم یا میگم نکنه کسی دیگه اورده خونه 

هزاز جور فکر اومد تو سرم 

میگی یعنی دزد اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم 

حق داری حالا یجور بپرس ببین بسته یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ولی احتمالا یادش رفته

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

حق داری حالا یجور بپرس ببین بسته یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ولی احتمالا یادش رفته

بیشتر شک دارم میگم نکنه کلید داره یا نکنه کسی آورده خونه هول شده یادش رفته بیننده 

درای اتاق خوایم بسته بود ولی کرکره نه 

بیشتر شک دارم میگم نکنه کلید داره یا نکنه کسی آورده خونه هول شده یادش رفته بیننده  درای ...

چطوری بپرسم 

نمیدونم مثلا بگو کرکره امروز سخت باز شد انگار قفلش مشکل پیدا کرده

اخه کرکره بازه بودیم سخت باز شد خب این از کجا بفهمم باز بوده یا نه 

نمیدونم چی بگی...............ولی مستقیم نگو کرکره باز بوده...................یچیزی بگو ببین خودش چی میگه