2777
2789

آزمون نمونه دولتیه 

من تا الان هر چی خوندم فقط در حد کتاب بوده 

و امتحان هامو تقریبا خوب دادم معدلم ۱۹ و ۴۰ صدم بشه شااید 

یا ۱۹ و ۲۰ 

امااااا واسه این نمونه از اول سال تست نزدم چیکار کنم آزمونش رو نرم؟؟؟

هی میخوام درس بخونم مامانم میگ بیا این کارو کن اون کارو کن

از طرفی خیلی ها هم میگن در حد کتاب خوندن نمونه رو قبول شدن نمیدونم چیکار کنم😭😭😭

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یععنی کتاب ریاضی و جویده بودم و معدلمم بیست شد هر دو ترم

ن نمونه رو میگم منظورم درصد بود 

واقعا میترسم الان آزمونش رو شرکت نکنم بعدا پشیمون شم 

اما الان واقعا حوصله درس رو ندارم 

معلم ما میگفت یه کسایی قبول شدن ک من فکرشو نمیکردم 

نمونه دولتی برای بعضیا سهمیه داره شاید اونایی که معلمت میگه سهمیه داشتن حالا این به کنار

نه عزیزم در حد کتاب نیست من هدفم نمونه بود ولی فرزانگان ۲  قبول شدم کلا فک کنم ۷ نفر میخواست فرزانگان ، حالا بهت بگم توی این تایم باقی مونده چیکار کن نمیدونم رشتت چیه فکر کنم تجربی باشه که خیلی سخت تره منم تجربی بودم

بشین کتاب ۳۱ استان رو کار کن توی نت تمام نمونه سوالات مدارس نمونه رو از شهر ها و استان های مختلف دانلود کن کار کن ، برای تیزهوشان اگر میخوایی بخونی برو کتاب هوش بگیر چون تیزهوشان فقط هوشه ، امتحان نمونه ی پارسال رو ببین میفهمی در چه سطحیه و از کتاب خیلی خیلی بالاتره استرس نمیخوام بهت بدم آخر دنیا هم نیست ولی بخون نمیدونم چند روز مونده بشین نمونه تست کار کن اکثرا مخصوصا سوالات ریاضی و علوم مشابه سوال میاد موفق باشی گل

نمونه دولتی برای بعضیا سهمیه داره شاید اونایی که معلمت میگه سهمیه داشتن حالا این به کنار نه عزیزم د ...

ممنون 

نمیدونم شاید سهمیه داشتن 

من رشته انسانی 

بعد الان نمیدونم چیکار کنم این تمرکزم رو گرفته 

میترسم نرم و پشیمون شم 

میترسم برم و قبول نشم 

امتحانش هم ۹ تیر هست

نمونه دولتی برای بعضیا سهمیه داره شاید اونایی که معلمت میگه سهمیه داشتن حالا این به کنار نه عزیزم د ...

نمیدونم چیکار کنم واقعا 

بذارم سال بعد تو تکمیل ظرفیت برم ؟

از طرفی قبول هم بشم قرار نیست برم 

ممنون  نمیدونم شاید سهمیه داشتن  من رشته انسانی  بعد الان نمیدونم چیکار کنم این تم ...

برو برو که قبولی انسانی راحت تره ولی بخون این چند روز باقی کتاب و تست رو بخوررررر قشنگ

کدوم شهری ؟ 

برو برو که قبولی انسانی راحت تره ولی بخون این چند روز باقی کتاب و تست رو بخوررررر قشنگ کدوم شهری ؟& ...

تهرانم 

مثلا تست های تهران رو میبینم بلدم 

اما شهر های دیگ خیلی سخت تره انگار 

نمیدونم چیکار کنم واقعا  بذارم سال بعد تو تکمیل ظرفیت برم ؟ از طرفی قبول هم بشم قرار نیست برم ...

نهههههههه تکمیل ظرفیت خیلی سخته الکی قبول نمیکنن تازه اگه شانس باهات باشه مثلا اون سال دانش آموز بخوان 

چرا قبول بشی قرار نیست بری؟

تهرانم  مثلا تست های تهران رو میبینم بلدم  اما شهر های دیگ خیلی سخت تره انگار

نه اتفاقا تهران همیشه سخت تره چون تراز بچه ها بالاتره ... بخون قبول میشی انرژی منفی نده همین الان پاشو برو تا ۹ تیر فقط بخون