2777
2789
اووووه نگران نباش سلفری میدی یا امینو چه زود خودتو باختی چربی شکمت زیاده؟؟ تو فامیلتون سندروم داوو ...

بخدا از دم در ازمایشگا تا خونه و‌الان اشکم بند نمیاد 

اره شکمم چربی داره وزنم زیاده با همسرمم فامیلیم ولی تو‌فامیل سندرمی نداشتیم نه .. دعام کن .. 

امینو امپول از شکمه ؟ ب چ روزایی افتادم 😔 کاش سلفری بنویسه ک باخونه ازمایشش

آره همونه، به حرف دکترت گوش بده انشاالله دامنت با یه بچه سالم سبز بشه، فقط خداروشکر این غربالگری ها هست و باعث میشه آدم بهترین تصمیم رو برای خودشو بچه ای که قراره به این دنیا بیاره بگیره

ریپ نزن نمیخونم 😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا از دم در ازمایشگا تا خونه و‌الان اشکم بند نمیاد  اره شکمم چربی داره وزنم زیاده با همسرمم ...

خب خطای سنوگرافی با چربی شکمی هم زیاده یه جا دیگ هم سونو میدادی.سلفری بده برای ازمایش 

انشالله ب امید خدا سالم بغلش میکنی

یه جاهم دیدم نگران بارداری با وجود چاقی بودی باید بگم من پسر اولمو با وزن ۸۶ باردارم شدم موقع زایمانم ۱۰۵ کیلو شدم

الانم بارداری دوممه ۹۵ کیلوام بچه هامم سالمن فکرای بدو دور کن

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
خب خطای سنوگرافی با چربی شکمی هم زیاده یه جا دیگ هم سونو میدادی.سلفری بده برای ازمایش  انشالله ...

قربونت برم ایشالا سالم سلامت بغلش کنی .. اره دقیقا فکری که اذیتم میکردو بهم گف میخوام سنو یجا دیگه هم برم بعد برم دنبال ازمایشا توکل ب خدا