2777
2789
عنوان

نامزدم گفت خواهرت نگ بیاد مهمونی چی جوابش و بدم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 44 پست
باغ مال شوهرته خودت میزبانی یعنی خواهرت و ببر منم جات بودم ناراحت میشدم چطور اون غریبه ها رو داره دع ...

دقیقا منم حرفم همینه اگر فقط دو نفر و دعوت میکردیم یه چیزئ میگفتم نمیشه بیاد ولی مطمعنم حداقل ۴ نفر ادم میان که ما نمیشناسیمشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشگلی ندارن والا اتفاقا باهم کار میکنن خوبن تو این مورد نمیدونم چشه

دعوا نداره بنظرم حتما یه دلیلی داره احتمالا راحت نیس تو جمع دوستاش باشه خواهرت 

من بنظرم باید حق بدی

تو جمع دوستاتو با خواهرت ببر

اما اینم ک بقیه مهمون اضافه میارن رو مطرح کن با شوهرت که اوکی نیستی

رابطه ات رو جدا نگه دار قرار نیست هر جا شما بری خواهرت بیاد که ناراحت بشه 

ما اولای ازدواجمون هر جا میرفتیم مادرشوهرم میگفت چرا خواهرشوهرم رو نمی برم که هم سن و سال ماست منم مقاومت کردم شاید میخوام راحت باشم دلیل نداره اونو ببرم با خودمدر مورد شما و نامزدت هم همین صدق میکنه رابطه دوستانه و فامیلی جدان

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
حق داری  بهش رک‌بگو داریم مهمونی میگیریم خوش باشیم اگر خواهرم نباشه بهم خوش نمیگذره

اره بخواد بگه نه یه دفعه رک تو روش میگم چطور عالم و ادم همرو دعوت کنن غریبه ها پاشن بیان اینجا خواهر من نیاد والا بدبخت خواهر من از هر طرف خیرش میرسه اون وقت این حرکت و بزنم دعوت نکنم از خودم برنجونمش بخاطره ۴ تا ادم که سال به سال حالمون و نمیپرسن

رابطه ات رو جدا نگه دار قرار نیست هر جا شما بری خواهرت بیاد که ناراحت بشه  ما اولای ازدواجم ...

پس اگر اینطوره دوستای اونم فقط دو نفر پاشن بیان چرا عالم و ادم و دعوت میکنن از خودشون من میزبان باشم 

دعوا نداره بنظرم حتما یه دلیلی داره احتمالا راحت نیس تو جمع دوستاش باشه خواهرت  من بنظرم باید ...

والا گفتم هیچ حرکتی نکرده اونام پرو تر از این حرفا ولی ببین قبلا خواهرم و همیشه دعوت میکرده الان بگم نیاد ناراحت میشه اصلا خودمم دلم راضی نمیشه ترجیح میدم مهمونی نگیرم

والا گفتم هیچ حرکتی نکرده اونام پرو تر از این حرفا ولی ببین قبلا خواهرم و همیشه دعوت میکرده الان بگم ...

عجله نکن بذار ببین مهمونی اوکی میشه

بعد به شوهرت بگو 

با حالت دعوا هم نگو

مهمونی خودتونه اما خب باید به توافق برسین توی همه مهمونیات قراره خواهرت باشه؟؟؟ به شوهرت با ارامش ...

ببین خواهرم خیلی ناراحت میشه که همیشه دعوت بوده بعد دعوت نکنم تو خودت و بذار جای خواهر من فک کن من دارم مهمونی میگیرم بعد تو رو دعوت نمیکنم چ حالی میشی؟

عجله نکن بذار ببین مهمونی اوکی میشه بعد به شوهرت بگو  با حالت دعوا هم نگو

اصلا الان یادم اومد اخر هفته داره خونمون مهمون میاد شب به نامزدم میگم هیشکیو دعوت نکنه ولی این رفتارشم باید جمع کنه که بخواد به خواهرمن بی احترامی کنه

ببین خواهرم خیلی ناراحت میشه که همیشه دعوت بوده بعد دعوت نکنم تو خودت و بذار جای خواهر من فک کن من د ...

قطعا ناراحت میشه

اما خودتو جای شوهرتم بذار فرض کن دوستاتو دعوت میکنی اونم هی  داداششو میاره یه بار بهش میگی نیار

اما من حق نمیدما به شوهرت چون میگی دوستاش ادم اضافه میارن

فقط یه جوری زور نکن که حضور خواهرت دوست نداشتنی بشه براش چون همش میخواد بگه نباشه نباشه از این به بعد

قطعا ناراحت میشه اما خودتو جای شوهرتم بذار فرض کن دوستاتو دعوت میکنی اونم هی  داداششو میاره یه ...

بگه خواهرت نیاد منم میگم پس فقط به همون ۴ تا دوستات بگو بیان ادم اضافه نیارن بگه نه میگم باشه پس فردا سودا تو روت نگاه نکرد پای خودت من بهش میگم تو گفتی نیاد 

آتیش میگیرم که خواهر من انقدر خوبی میکنه اخرش این رفتار شه باهاش