2777
2789
عنوان

نامزدم گفت خواهرت نگ بیاد مهمونی چی جوابش و بدم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 44 پست
بپرس مشکلش با خواهرت چیه؟ خواهرت رو دعوت نکنی بعدا ناراحت میشه،اگه به زور هم ببری بعدا بازم بفهمه ک ...

مشگلی ندارن بعدشم من صاحب مهمونیم باغ ماعه بعد خواهرم و دعوت نکنم استوری بچه هارو ببینه ناراحت میشه بعد زورم میگیره که ما وقتی دوستای اینو دعوت میکنیم از خودشون اونا مهمون میارن بعد من خواهرم و عزیز ترینم و تو مهمونی نیارم خدایی حقه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ربطی نداره خواهرتو جدا ببرین . اتفاقا کار شوهرت درسته جمع خانوادگی و دوستانه رو قاطی نکن . حتما دلش نمیخاد تو جمع دوستاش خواهر خانم و با جناق و اینا باشن زور که نیست

اخه سری پیش گفت نگو بیاد من نگفتم ولی واقعا از ته دل ناراحت شدم هیچی نگفتم این سری هم گفت بدم میاد ب ...

باغ مال شوهرته خودت میزبانی یعنی خواهرت و ببر منم جات بودم ناراحت میشدم چطور اون غریبه ها رو داره دعوت میکنه جا واسه خواهر تو تنگ شده 

ازش بپرس چرا نبری

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
همه جا نیس باغ خودمونه مهمونی خودمونه خونه ی کسی که نمیبرمش

شاید مهمونیه دوستاشه فقط باغ شماست

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین

خب عزیزم جمع دوستانه با خانواده جداس غالبا ادما بین این دوتا تفکیک قائل میشن ادم ممکنه توی جمع دوستانش یه جور باشه توی خانواده یه جور دیگه دلیلی برای ناراحتیت نیس 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
همه جا نیس باغ خودمونه مهمونی خودمونه خونه ی کسی که نمیبرمش

مهمونی خودتونه اما خب باید به توافق برسین

توی همه مهمونیات قراره خواهرت باشه؟؟؟

به شوهرت با ارامش بگو

دوستاتو دعوت میکنی اونا از طرف خودشون دوست و خواهر برادر میارن من زورم میگیره خواهرم نباشه

اگر جمع دوستیه پس چرا بقیه ادم اضافه میکنن

اگر ابنو شوهرت رعایت کرد و تذکر داد توام گیر نده به بودن خواهرت

اونو جدا دعوت کن با دوستای خودت 

اخه قبلا بودیم دورهم اینجوری همه هم تو یه رنج سنن 

حتما قبلا هم خوشش نمی یومده ولی بیان نمیکنه خودتم به این میرسی که بهتره جمع دوست و خانوادت از هم جدا باشه

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.