بچه ها هر چقدر بزرگتر بشن معنی حسادت رو متوجه میشن من ماه پیش که پسر دومم دنیا اومد پسر اولم ۲۱ ماهه بود زیاد متوجه هیچی نبود ولی رفته رفته انگار متوجه حسادت میشه الان که دومی یک ماه و نیمه هست تازه تازه اولیه متوجه میشه اونو بغل میگیرم میگه منم بغل بگیر سعی میکنم تمام توجه و محبتم به اولی باشه چون متوجه میشه ولی دومی به محبت نیاز نداره فقط به مراقبت نیاز داره البته من خدا یه لطف بزرگ کرده دومی خیلی ارومه زیااد گریه نمیکنه پسر اولم تو نوزادی وحشناک بود صبح تا شب گریه میکرد غدا رو هم سرپا میخوردم شکر دومی اینجوری نیست
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم پسرم اصلا حسود نیست اصلا ولی تا دومیو میخواستم شیر بدم میومد میزد تو سرش بازیش بود مثلا ب ...
یه ساله که متوجه حسادت نمیشه اصلا بچه های من ۲۱ ماه فاصله دارن پسر منم اولش اصلا متوجه نمیشد الان رفته رفته متوحه میشه میگه منو بغل کن شبا موقع خواب سرم سمت کوچیکه باشه بزرگه بهانه جویی میکنه این کع بخواد بزنه نه اصلا فقط بیشتر بهانه جویی داره پسرم من سعی میکنم ۹۰ درصد محبت و توجهم به اولی باشه که خدای نکرده اسیب روحی نبینه چون سنش هم حساسه نیاز به محبت داره
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍