2777
2789
عنوان

خانمایی ک بچه شیر ب شیر دارن کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 35 پست
فاصله هرکدوم  باهم  تقریبا۲ساله ولی خب دوتای اولی کاملا  مستقل  شدن مثلا غذا&n ...

موقع خوابیدنت چیکار میکردی ک اولی سمت کوچیکه نره 

یا کاراتو چجوری میکردی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فاصله هرکدوم  باهم  تقریبا۲ساله ولی خب دوتای اولی کاملا  مستقل  شدن مثلا غذا&n ...

من الان بچه اولم میخواد بره پیش دبستانی .بچه دومم ۳سالش کامل شده .دلم میخواد سومی هم بیارم اما میگم خیلی سخت میشه

موقع خوابیدن چیکار میکنی چون تخت نداریم میترسم خوابم ببره پاشه بچرو بزنه یا برش داره 

من همون ماه اول بچه اولم پیش باباش میخوابید نوزادم کنار خودم اما بعد یکماه خودمون وسط میخوابیدیم بعد ک بچه رو شیرمیدادم میرفتم جای بچه اولم اونم میخوابوندم.

منم تازه دومی بدنیا اومده اولی موقع شیر دادن نمیزاره یا میاد میگ منم بخورم 

مگه اولی رو تو بارداری نگرفته بودی ؟؟خیلی زیاد وابسته بود؟من پسر اولم ۲۳ ماهشه دومی یه ماهه  از ۱۶ ماهگیش از شیر گرفته بودم الان اصلا یادش نیست اصلا شیر نمیخواد خیلی سخته دو تا بچه کوچیک ولی خب باید تحمل کرد من پسر دومم تو تاب خیلی ارامش داره میزارم تو تاب میخوابه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

من دارم عزیزم 

الان دیگه بزرگ شدن 

پسرم ۵ ساله دخترم ۴ سالش شده

سختی که خیلی بود ولی دیگه یکساله که واقعا سختیاشون کمتر شده 

من به دومی شیر خودمو ندادم چون واقعا برام سخت بود شیر خشک بهش دادم 

یک سالگی جا خواب اولیو جدا کردم چون اصلا نمیشد کنارهم بخوابیم گریه که میکردن همدیگرو بیدار میکردن 

دومیو هم دو سه ماهگیش جدا کردم هروقت گریه میکرد میرفتم پیشش البته خواب خودم خیلی سبکه ها

منم تازه دومی بدنیا اومده اولی موقع شیر دادن نمیزاره یا میاد میگ منم بخورم 

منم پسرم نمیزاشت به دومی شیر بدم 

منم دومیو شیر خشک دادم 

چون واقعا هم دیگه اعصاب نداشتم هم حس کردم دوتا بچه هام اینجوری ارامششون بیشتره 

هی با استرس به دومی شیر میدادم

خیلی کارم راحت شده بود

منم پسرم نمیزاشت به دومی شیر بدم  منم دومیو شیر خشک دادم  چون واقعا هم دیگه اعصاب نداشتم ...

به اخلاق بچه اول هم خیلی ربط داره پسر من اصلا اینجوری نیست حسادت نمیکنه نمیدونم شاید هنوز سنش به اون حد نیست معنی حسادت رو بفهمه اصلا به شیر دادن یا ندادن دومی کاری نداره اولی الان ۲۳ ماهشه دومی ۱ ماهه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
منم الان زیاد حواسم بهش هس چون میترسم خدایی نکرده برش داره یا بزنتش 

اره .بعدم زیاد ب بچه دوم توجه نکنید اون ک نوزاده بهش شیردادی بعد بده بغل یکی دیگه .خودت بچه اولتو بغل کن .اصلا خیلی قربون صدقه بچه دوم نشو حواست ب اولی باشه .من همین اللن ک بزرگم شدن بازم تا یکم ب دومی محبت میکنم اولی ناراحت میشه میگه پس من چی.چرا اونو بغل کردی بوسش کردی پس من چی .خیلی تواین زمینه ها حساسه.تا بزرگم بشن همین طوره باید حواست ب هردوباشه.من همین الانرهرچی بخوایم بگیریم باید دوتا بگیریم.اگ برای یکیشون ی چیزی بخریم برای یکی نخریم واویلاس خخخ