2789
عنوان

گفت هیچی نیستی؟!

146 بازدید | 14 پست

سلام خوبین؟

دخترخاله و داییم اخیرا با هم به یه جایگاه خوبی رسیدن و هر دو حدود 15-10 سال از من بزرگترن / من یه مدته زندگیم راکد شده و پیشرفت خاصی نداشتم و مامانم کلا ناراضیه ازم و امروز داشت مدام از اونا تعریف میکرد که خوشحالم براشون

منم از دهنم در رفت گفتم والا مامان جان ، تو برای پیشرفت اونا خوشحالی در حالی که اونا واسه شکستای ما دارن شادی میکنن

و واقعا هم همینطوره ولی مامانم نمیخواد ببینه و بشنوه حرفاشونو

بعد گفتم یعنی واقعا هیچ افتخاری به ماها نمیکنی؟ حالا بقیه نه ولی در مورد خودمو میخوام بدونم

گفت نه چی داری که باهاش به وجودت افتخار کنم؟ کارخاصی کردی ؟ پیشرفت خاصی کردی ؟ حرفی برای زدن داری؟ ادم سرشناسی هستی؟ بگو چی داری که بخاطرش بهت افتخار کنم ؟ من کلا 20 سالمه ولی پر از یاس و ناامیدیم

گفت خودت هم خودتو باور نداری چه برسه به ما

فکر نکنم خودتم خودتو باور داشته باشی که توانایی کاری رو داری

گفت اگه میخوای یه ذره بهت امیدوار شم باید بری دوباره درس بخونی رشته ای که میخوامو بیاری و گرنه هیچ امیدی ندارم و افتخار نمیکنم بهت

نظرتون؟ چی بگم پر از بغضم فقط

کاربری دست دو نفره :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو بدنيا نيومدي كه مايه ي افتخار كسي باشي تو اومدي كار خودتو بكني راه خودتو بري اگه بخواي زندگيتو صرف اين كني كه فلاني و فلاني ازم راضي باشن بهت بگم از الان تو يك بازنده اي پس چشماتو باز كن و استعداد خودتو و علايقتو كشف كن و با تمام قدرت راه خودتو برو نگران نباش مايه ي افتخار هم ميشي يروزي ولي زندگيتو صرف اين نكن 

چه انگیزه ای مدام در حال تخریب کردن منه و روانم نابود شده با مقایسه های بیجاش

همون بخشی که گفته اگر میخوای بهت افتخار کنیم باید اینکارها رو بکنی یکجورایی میخواد بهت انگیزه برای تلاش بده تا خودت رو به اون ایده آلها برسونی اما خب درست میگی، نوع گفتنش اشتباهه

تو بدنيا نيومدي كه مايه ي افتخار كسي باشي تو اومدي كار خودتو بكني راه خودتو بري اگه بخواي زندگيتو صر ...

درسته حرفتون

تا امروز میتونم بگم هر کاری کردم تا رضایت مامانم حداقل جلب بشه و شنیدن این حرفاشو ازش برام خیلی خیلی سخت بود سخته بدونی تنها کسی که فکر میکردی بهت امیدواره ، واضحا میگه هیچ امیدی ندارم به پیشرفت کردن تو و اینکه بتونی به همچین جاهایی برسی

همون بخشی که گفته اگر میخوای بهت افتخار کنیم باید اینکارها رو بکنی یکجورایی میخواد بهت انگیزه برای ت ...

آخه الان گذشت زمانی که 4 تا رشته رو به عنوان ملاک خوشبختی بشناسیم

مامان من مونده تو اون دوره و منو به تمام دارایی هام بدبین میکنه

موفقیتو خود آدما تعریف میکنن نه صرفا اینکه برن یه رشته دهن پرکن

من ۱۰ ساله شوهر کردم بازم مامانم ول کن نیست از این حرفها میزنه تو به جای ناامیدی انگیزه بگیر خوشحالش ...

بسمه هرچی واسه خوشحال کردنش ، روان خودمو به هم ریختم

دیگه برام مهم نیست

درسته حرفتون تا امروز میتونم بگم هر کاری کردم تا رضایت مامانم حداقل جلب بشه و شنیدن این حرفاشو ازش ...

به خيلي جاها ميرسي به شرطي كه تمركزتو از روي حواشي برداري مثل اينكه مامانت چي ميخاد نظرش چيه  يا دختر خالت و داييت دارن چيكار ميكنن و كجان فقط سرت تو كار خودت باشه 

میخواسته بهت انگیزه بده اما راهش رو اشتباه رفته

الهیییی....... عزیزم خودتو ناراحت نکن منم یه دختر همسن تو دارم منم. تو کل زندگیم عاشق معلمی بودم وهمیشه ارزو میکردم  شغلی که خودم نرفتم دنبالش لااقل دخترم دراینده انتخاب کنه ولی با این که تو فرهنگیان قبول شد گفت هیچ علاقه ایی بهش نداره ورفت سمت یه رشته دیگه که اونم رتبه اورده بود منم دلم گرفت ولی همیشه تو دلم بهش افتخار میکنم مطمعنم مادرتونم همینطوریه شاید زبونی یه چیزی بگه ولی قلبن بهت افتخار میکنه اصلن شک نداشته باش

الهیییی....... عزیزم خودتو ناراحت نکن منم یه دختر همسن تو دارم منم. تو کل زندگیم عاشق معلمی بودم وهم ...

مرسی عزیزم

شما درک کردین دخترتونو اما مامان من واضحا بیان میکنه

حرفای امروزش سنگین ترین حرفایی بود که شنیدم

گفت نقطه روشن تو زندگی تو نیست و ندیدم هیچ وقت

سختمه من تا امروز بهترین بودم و اکثرا قبول دارن این مسئله رو

ولی مامانم با این حرفاش ، انگار هیچی ندیده ازم

آخه الان گذشت زمانی که 4 تا رشته رو به عنوان ملاک خوشبختی بشناسیم مامان من مونده تو اون دوره و منو ...

آره. خب این رو در نظر بگیر که مامانت با تفکرات نسل خودش زندگی میکنه و یکسری معیارهای خاصی رو در اون نسل برای موفقیت در نظر میگیره که حالا لزوما اشتباه هم نیست اما مربوط به نسل خودشه. راهش اینه با مامانت کلی صحبت کنی و یکسری از افراد موفق و ایده آل رو در زمینه علاقه ی خودت بهش نشون بدی تا به این باور برسه که موفقیت فقط در یکسری از رشته ها و جایگاههای خاص وجود نداره. باید خودت رو بهش نشون بدی تا باورش عوض بشه

همیشه مرغ همسایه غازه براشون... :)

شاید مادرشما برای انگیزه دادن گفته ولی مادر من... :) همیشه یک قدم رفتم جلو 1000 قدم پرتم کردن عقب... :)

یا بچه دار نمیشم یا اگه شدم براش یه بهشت برین می سازم تا مثل خودم نشه

مرسی عزیزم شما درک کردین دخترتونو اما مامان من واضحا بیان میکنه حرفای امروزش سنگین ترین حرفایی بود ...

اکثر خانوادها همینن یا میخوان بچه هاشون تو رشته های خاصی قبول بشن یا ارزوها ورویاهای اونا رو محقق کنن به دل نگیر  عزیزم دلگیری ناامیدت میکنه  وناامیدی نمیزاره پیشرفت کنی کاری به حرف دیگرون نداشته باش میخواد مادرت باشه یا یه غریبه با انگیزه جلو برو وبهشون  خودتو ثابت کن هنوز اول راهی جا برای پیشرفت خیلی داری