2777
2789

با مادر شوهرتون باشید توی بازار  کسی خودشو از پشت بچسبونه به باسنتون بدونید از قصد بوده چیکار میکنید این اتفاق برای یکی از دوستام افتاده

با حیوانات مهربان باشیم ⚖️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جیغ میزنم برمیگردم همزمان که یکی با پشت دست میزنم تو دهنش یه تف هم میندازم تو صورتش

شاملو میگه و عشق اگر با همین روزمرگی های زندگی عشق بماند🙃، عشق است 💞. وگرنه هفته اول که هر پفیوزی عاشقه . ))))) . دلت را بتکان 🙃اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین🌎بگذار همانجا بماند .🍁🍁فقط از لابلای اشتباهاتت، یک تجربه را بیرون بکش☘قاب کن...وبزن روی دیوار دلت 🧡🧡اشتباه کردن اشتباه نیست؛ در اشتباه ماندن اشتباه است .🌼🌼لطفا اگه قرار هست بگی به تو چه و به ماچه در تاپیکام شرکت نکن 😇اگر مخالف نظرم هستی ریپ نزن 🌱

برای منم افتاد دقیقا با مادر شوهرم بودم نمیدونم چرا نتونستم چیزی بگم 😔 فقط به مادر شوهرم گفتم این پسره دنبالمونه وقتی اینو گفتم دیگه رفت 

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

دو سه روز پیش رفتم کار بانکی داشتم‌‌..یه ماشین جلوم ترمز کرد گفت سوار شید من فک کردم مسافر کشه گفتمش ممنون‌‌‌.‌دیدم نننننهههههه ول کن نیست... ایننننننقدر گفت بیا سوار شو بیا بریم خوش میگذره... برگشتم تو روش نگاه کردم و یه تف بزرگ انداختم تو صورتش.... اونم گفت وااااااااای فرار کرد