2777
2789
عنوان

نگهداری پرنده بی کلاسیه آیا؟

273 بازدید | 23 پست

کاری به اینکه جاریه عزیزتر از جانم از خرید گل و گیاه آپارتمانی بگیر تا تیپ و قیافه و حرف زدن و ادا و اطوار همیشه الگوش من بودم و از وقتی وارد خانواده همسرم شدم ایشون سیر تا پیاز زندگیشونو از من کپی میکردن ندارم خوشحالم هستم که انقد خوش سلیقم که تقلید میکنه ولی از وقتی طوطی و عروس هلندی خریدم ایشون به طرز شگرفی بقول خودشون از پرنده متنفر شدن و خیلیم میترسن و به شدت رو این قضیه فوکوس کرده و قشنگ تابلوعه داره ادا در میاره و من با لبخند جوابشو میدم جالب این جاس که تا چند وقت پیش جوجه محلی واسه مامانش بزرگ میکرد با کلی کثیف کاری و بوی گند و اصلا نمیترسید ازونا

یا مثلا اوایل که میدید من گل دارم تو خونه میگف چون از گل متنفرم اصن تو خونه من رشد نمیکنه ولی الان دقیقا رفته مثه گلای منو  خریده 

الان من نیازه به این چیزی بگم یا بزارم به همه بفهمونه من پرنده هام مایه افته کلاسن؟ ما واسه خودمون و مادرشوهرم عروس هلندی خریدیم میخواد بزنه به گوش من برمیگرده به مادرشوهرم میگه شمام مختون تعطیل شده مثه خاله ها (خاله های شوهرم و شوهرش منظورشه) دیگه ازین ببعد باید کثیف کاری اینارو جمع کنید

من با این چیکار کنم؟

خدا        

بده عرپس هلندیات کوچشو نوک بزنن

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا مخالف نگهداری حیوانات در منزل هستم ،کار بی کلاسی نیست ولی اسیر کردن یک موجود زنده با کلاسی و با فرهنگی هم محسوب نمیشه و به جاریتون هم ربطی نداره ، اگه از پرنده میترسه وقتی میاد منزلتون پرنده را ازقفس بیرون نیارید

بخدا اگه میتونستم مثه خودش وقیح باشم توانایی اینو دارم در لحظه بشورمش پهنش کنم رو بند ولی نمیتونم مت ...

جواب ادمای پرو و باید یک بار برای همیشع بدی /:

انسانی‌ فراتر‌ از درک‌ عمومی 

کلا مخالف نگهداری حیوانات در منزل هستم ،کار بی کلاسی نیست ولی اسیر کردن یک موجود زنده با کلاسی و با ...

نه با کلاس که نیس ولی خیلی دوس دارم و شاید خودخواه باشم بخاطر خودم پرنده نگهداری میکنم ولی خب از قفس گرفتمش اوردم تو یه قفس دیگه تو خونمون و اینکه به پرواز بیرون عادت نداره ولشم کنی نمیره 

خدا        
بگو تو غصه نخور ما عاشقشونیم برامون مهم نیست اونا هم موجود زنده هستن مثل ادم ها کثافت کاری دارن

دقیقا من لباس جداگونه دارم اینم طفلکی همیشه رو شونم میشینه جیشم میکنه رو لباسم بعدشم که میزارمش تو قفس بازی میکنه بقیه جیشاشم تو قفسه

خدا        
نه اتفاقا طوطی کاسکو بالای پنجاه میلیون قیمتشه 😕 کجاش بی کلاسیه😐 اتفاقا جاریت خیلی بی فرهنگ و ...

کاسکو نیس هلندیه   کاسکو داشتم که نمیتونس چیزی بگه دیگه  

خدا        
دقیقا من لباس جداگونه دارم اینم طفلکی همیشه رو شونم میشینه جیشم میکنه رو لباسم بعدشم که میزارمش تو ق ...

کار خوبی میکنی من خیلی

حیوونا بعضیا شونو دوست دارم 

ولی کلا میترسم ازشون

🤭🤭🤭🤭😐😶🤭🤭🤭🤭🤭

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم