2777
2789
عنوان

بحث منو شوهرم سر مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 85 پست
دیگه سر جهازیه خودش باید شعور داشته باشه نیاد باهاتون بره جایی با تور بره کاری کنه که مشغول باش ...

ی بارم با مادرش برن چ اشکال داره چقد فکراتون پلیده

خدایا من بهت اعتماد دارم🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین با ایش شرایط شوهرت اگ مجبور کنی یکی انتخاب کنه قطعا مادرش انتخابشه  حالا خوددانی

یادمه پارسال این موقع ها کاسبی خراب بود و بعضی وقتا میرفتم اسنپ یه روز یه دختره به مقصد بالای پارک ساعی سوار ماشین شد و انقدر ترافیک بود بجا بهشتی انداختم آژانتین و از کوچه پس کوچه میانبر زدم دختره گوشی و گذاشت دم گوشش گفت مامان به داداشی بگو من اسپره فلفل و چاقوش رو برداشتما😁🤣پشت اکثر عکس‌ها از میز غذا، یک نفری روبرو نشسته که مث سگ گشنه است و منتظره😂این سرما خوردگیا که دماغت کیپ میشه، نه می تونی بکشی بالا نه می تونی بکشی پایین، بعد دستم می کنی تو دماغ تا پیشونی می بری توش هیچی گیر نمیاد. اینا سرماخوردگی نیست اینا سرطانه🤣🤣🤣‏آدم باید به بچه‌ش علاوه بر "نه" گفتنجنبه "نه" شنیدن هم یاد بدهمثلاً من بلد  اگه یاد بگیری چیزی‌رو که قطعی نشده‌ به کسی نگی، پنجاه درصدِ مشکلاتت حل میشه،اگه موفقیتت هم جار نزنی و واسه هیچی از قبل ذوق نکنی، بقیه مشکلاتت.🫡

سالی یبار زیاده؟!!!!

جلو شوهرتو نگیر

نزار رو دلش بمونه

خدا نکرده چند وقت دیگه مادرش نباشه

میدونی چه نفرتی ازت پیدا میکنه که نذاشتی وقت بگذرونه؟

نذاشتی ببرتش مسافرت؟!

با ابله بحث نمیکنم

وااا

میگه تحمل نمیکنم شوهره چکار کنه نمیتونه مادری که میتونست ازدواج کنه و تنهاشون بذاره رو ول کنه بالاخره از خود گذشتگی کرد واسه پسرش

تنهایی مادرشو ببره مسافرت . اونقدر که زنش عزیزه مادرشم عزیزه دیگه 

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد
یه بار در سال در حالی که به خواسته شما هم اهمیت میده هیچ عیبی نداره به نظرم..خودت رو گوشتلخ نکن پیش ...

شوهرم خیلی خوبه خیلی جاها کنار اومده مث این ک خانوادم جهاز ندادن و غیرع،به مادرش توهین کردن و ....

ولی من کلا دوس ندارم بیاد حس،بدی توی دلمه

شوهرم خیلی خوبه خیلی جاها کنار اومده مث این ک خانوادم جهاز ندادن و غیرع،به مادرش توهین کردن و .... ...

حس بد نداری والا ذات بد داری

یادمه پارسال این موقع ها کاسبی خراب بود و بعضی وقتا میرفتم اسنپ یه روز یه دختره به مقصد بالای پارک ساعی سوار ماشین شد و انقدر ترافیک بود بجا بهشتی انداختم آژانتین و از کوچه پس کوچه میانبر زدم دختره گوشی و گذاشت دم گوشش گفت مامان به داداشی بگو من اسپره فلفل و چاقوش رو برداشتما😁🤣پشت اکثر عکس‌ها از میز غذا، یک نفری روبرو نشسته که مث سگ گشنه است و منتظره😂این سرما خوردگیا که دماغت کیپ میشه، نه می تونی بکشی بالا نه می تونی بکشی پایین، بعد دستم می کنی تو دماغ تا پیشونی می بری توش هیچی گیر نمیاد. اینا سرماخوردگی نیست اینا سرطانه🤣🤣🤣‏آدم باید به بچه‌ش علاوه بر "نه" گفتنجنبه "نه" شنیدن هم یاد بدهمثلاً من بلد  اگه یاد بگیری چیزی‌رو که قطعی نشده‌ به کسی نگی، پنجاه درصدِ مشکلاتت حل میشه،اگه موفقیتت هم جار نزنی و واسه هیچی از قبل ذوق نکنی، بقیه مشکلاتت.🫡

و منی که اصرار میکنم با ما بیاد   

تو مسافرتا روزای اول هرجا بریم با ما مباد چند روز بعد خسته که میشه میگه بیرون نمیرم هتل میمونم منم از خدا خواسته بچه ها رو میزارم پیشش و تنها با شوهرم میرم بازار و تفریح

ن شوهرم مرد ارومیه اهل بحث نیس،نمیدونم چکار کنم

سالی ی بار چیزی نیست من خودم همیشه دوست دارم تنهایی با شوهرم مسافرت برم اصلا اهل سر دسته جمعی نیستم حتی با خانواده خودم ولی خب اون مادر هم گناه داره ی بار باهاش برو ب نظرم اگ دیدی بهت خوش نمیگذره و اذیتی دیگه نرو

منم مادرشوهرم دوس دارم کلا باشه عصای دستمه بخدا😂

تازه به شوهرم میگم بگو بیاد باما زندگی کنه میگه حرف مفت نزن میدونم واسه بچه ها میخوایش   

اخه اون عاشق بچه هامه تازشم من همه کاراشو میکنم لباساشو میشورم غذاشو میدم دکتر میبرمش انسولینیه امپولشو خودم میزنم ولی راضی نمیشه با ما بیاد زندگی کنع عاشق خونه خودشه پدرشوهرمم فوت شده تنهاس

بنده خدا مادر شوهرت 

یادم میمونه وقتی عروس دار شدم حتی تا سر کوچه هم باهاشون نرم مبادا عروسم ناراحت بشه   

من کاربر هفت ساله هستم ولی امروز تعلیق شدم و دلیلش را  هم نمیدونم باشد که همگی رستگار شویم