2777
2789
عنوان

نوکیسه بودن

194 بازدید | 21 پست

سلام شما اطرافتون آدم های نوکیسه دارین؟من واقعا نمیدونم چرا بعضی رفتاراشون اینجوریه که میخوان کمبودهای گذشتشونو با تحقیر دیگران جبران کنن من قبلا خونم ویلایی بود و متراژشم تقریبا ۸۰۰ اینا بود میخوام بگم کوچیک نبود خواهرم اون زمان توی یه خونه خیلی کوچیک و زیر ۵۰ متر و خیلی قدیمی و داغون زندگی میکرد جوری بود که هرکس میرفت خونشون گوشه کنایه میزد ولی منوهمسرم همیشه میگفتیم خدابزرگه و هرچی داده شکر و این چیزا ملاک نیست خلاصه ما بخاطر بدهی های ناشی از الطاف پدرشوهرم دوسال پیش مجبورشدیم خونمونو بفروشیم و یه خونه ۱۰۰ متری خریدیم بازم خداروشکر زدو شوهرخواهرم یه ملکی داشت که رشدکردو ملکشو فروخت و تونست یه خونه ۱۳۰ متری بخره نگم که چقدر خوشحال شدم براش خلاصه اونا بعد یه ماه اومدن خونه نویی و تبریک و این حرفا مادام شوهرخواهرم گوشه کنایه میزد که چجوری نفس میکشین تو این خونه وای ما اصلا نمیتونیم تو اینجور خونه ها زندگی کنیم درحالیکه همونطور گفتم ۲۰ سال تو یه خونه خیلی کوچیک سر کردن شوهرم بازم گفت شکر وسع ما در همین حد بوده ناشکری هم نمیکنیم از اون زمان هرجا میشینه شوهرخواهرم با تمسخر راجع به ما حرف میزنه میخوام بگم خواهشا اینقدر نوکیسه نباشیم خیلی زشته این کارا آدما به اندازه کافی مشکلات دارن زخم رو نمکشون نشیم ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حتی یه لحظه هم نمیتونم اینجور آدمها رو تحمل کنم . قطع ارتباط 

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂
من حتی یه لحظه هم نمیتونم اینجور آدمها رو تحمل کنم . قطع ارتباط 

من خواهرمو خیلی دوست دارم فقط بخاطر اونه که تحمل میکنم همسرمم اصلا حرفی نمیزنه میگه اشکالی نداره شاید با تحقیرما خودشو بالا میکشه 

من خواهرمو خیلی دوست دارم فقط بخاطر اونه که تحمل میکنم همسرمم اصلا حرفی نمیزنه میگه اشکالی نداره شای ...

هرچقدرم دوستش داشته باشی ، وقتی طرف آداب معاشرت بلد نباشه رفت و آمد باهاشون بی فایده است 

آدم مهمون دعوت می‌کنه یکم بگه و بخنده و شاد بشه نه اینکه همش استرس داشته باشه الان میخواد از فلان چیز ایراد بگیره !

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂
چقدر تازه به دوران رسیده‌ست بگو داداش تا دیروز که میخواستی سوار آسانسور بشی میگفتی دربست الان باکلاس ...

دقیقا همینطوره 

همسرم میگه بیخیال هیچی نگیم اونم اینطوری خوشه

ولی من واقعا بهم برمیخوره

این ما بودیم که هیچ وقت نمیخواستیم کسی نمک رو زخمشون باشه

حالا خودشون شدن نمک رو زخم ما

بله زندگیم آرامشم مهم تر از آدم سمیه

این چیزا آرامش منو برهم نمیزنه

من شاید بخاطر اینکه زندگیم از حالت قبلی خارج شده ناراحت باشم و باعث و بانیشو هیچ وقت نبخشم

ولی حرف اینجور آدما برام ارزش نداره فقط اینکه اینقدر تو گوش بقیه خونده که مادرمم قهرکرده نمیاد خونمون میگه حس خفگی دست میده بهم

خب من الان چیکار کنم 

که در حال حاضر زندگیم اینه و احتمالا تا دو سه سال آینده باید همینجوری تحمل کنم

مادرم اون موقع که خواهرم از شدت کارکردن داشت به مرز فلج شدن میرسید از بس شوهرش بی عرضه بود و کار نمیکرد بهش نمیگفت طلاق بگیر

الان به من میگه از شوهرت جداشو ما به اون آدم قبلی دختر دادیم نه این آدم....