2777
2789
عنوان

نوکیسه بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 21 پست

سلام

به نظرم ارزش آرامشت خیلی بیشتر از رفت و آمد و رابطه با آدمایی هست که ارزشت رو به داراییت میدونن.

اگه برات ممکنه قطع رابطه کن تا خیالت راحت باشه درضمن هرچقدر هم آدم محکمی باشید، ممکنه یه روز حرف و انرژی منفی اونا روی شما اثر بذاره و خدای نکرده زندگی مشترکتون خراب بشه.

می‌آید هر آنچه باید! :)🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به نظرم ارزش آرامشت خیلی بیشتر از رفت و آمد و رابطه با آدمایی هست که ارزشت رو به داراییت میدون ...

سلام عزیزم

آخه من که نمیتونم بابت کارای این آقا با کل فامیل قطع رابطه کنم از بس گفته که دیگه رو همه تاثیر گذاشته واقعا دلم میشکنه بیشتر از حرفا و رفتارای مادرم نه اون

یه کمبود یه فرد دیگه داره زندگی منو خراب میکنه بنظرشما منطقیه آدم بخاطر ورشکستگی از همسرش جداشه ؟۱۰ سال برای من بهترین زندگی رو فراهم کرد جوری که همیشه حسرت زندگیمون تو دل بقیه بود نذاشت آب تو دلم تکون بخوره بخاطر پدرش ورشکست شد الان داره دوباره از صفر شروع میکنه این نامردی نیست منی که رفیق روزای خوشش بودم با نامردی رفیق نیمه راه روزای سختش بشم؟من دوستش دارم و حاضرم با همه قطع رابطه کنم ولی از همسرم جدا نشم....

سلام عزیزم آخه من که نمیتونم بابت کارای این آقا با کل فامیل قطع رابطه کنم از بس گفته که دیگه رو همه ...

دقیقا منظور منم همینه اگر همینطور که میگی همسرتون آدم فوق العاده ای هست و اینجوری پشتته بخاطر اون و آرامشتون قید هرچیزی رو بزن

البنه شاید به نطر شما غیر ممکن باشه ولی من سر یه مسائلی باهمه قطع ارتباط کردم و راضی ام و درکتون میکنم

دقیقا منظور منم همینه اگر همینطور که میگی همسرتون آدم فوق العاده ای هست و اینجوری پشتته بخاطر اون و ...

درسته منم باید همینکاروکنم حیفه این زندگی که بخاطر بی چشم و رویی خیلیا از هم بپاشه

اون زمان که داشت دست همه رو میگرفت اما الان آدما هیچ کاری از دستشون برنمیاد که هیچ فقط نمک رو زخم آدم میزنن

از قدیم گفتن تا پول داری رفیقتم قربون بندکیفتم....

درسته منم باید همینکاروکنم حیفه این زندگی که بخاطر بی چشم و رویی خیلیا از هم بپاشه اون زمان که داشت ...

آره دیگه بحث ارزش ها هست برای همچین آدم ارزشمندی بخوای قید آدمای هزار رنگ رو بزنی خیلی هم سخت نیست

به نظرم این ورشکستگی هم یه آزمون بوده که دست همه پیش شما رو بشه اونا ارزش واقعی شما رو نمیدونن و بخاطر موقعیت پیشتونن

مطمئنم یه روز که دیر نیست همه چیز خیلی عالی تر از قبل میشه 

((خدا دست شما رو میگیره و بلندتون میکنه ،دقیقا جلوی همونایی که خواستن زمیننون بزنن))

آره دیگه بحث ارزش ها هست برای همچین آدم ارزشمندی بخوای قید آدمای هزار رنگ رو بزنی خیلی هم سخت نیست ...

ممنونم از همدردیتون عزیزم

منم شکایتی ندارم حتما حکمتی بوده یکی از حکمتاشم همین بس که آدمای دوروبرم رو بیشتر بشناسم

خدابزرگه

منم امیدوارم که یه روز همه چی درست شه🙏🏻🥰