2789
عنوان

بیچارگی من💔

496 بازدید | 23 پست

بچه ها من دانشجوعم شرایط مالیمون خیلی بده خونه نداریم خلاصه مامانم گفت رفتی سرکار پول بده بزارم کنار واسه خونه ولی یه دلم میگه برم آرایشگری یاد بگیرم ولی چون الان شرایطمون بده میگم فعلا بهش پول بدم بعدن برم یاد بگیرم مثلا دو ماه دیگه؟؟؟من اصلا از هیچی شانس نیاوردم هروقت میخام یکاریو انجام بدم نمیشه چقدر زندگی سخت شده😖

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ناامید نباش. اول از همه اگه دانشگاهت دولتی نیست و هزینه داره دیگه ادامه نده چون میگی وضع مالی مناسبی ندارین. سعی کن یه چیزی یاد بگیری بتونی بری سرکار و آینده بهتری بسازی. و در درجه بعدی حتما با تحقیق و فکر خیلی زیاد استعداد و علاقه خودتو در نظر بگیر بعد برو دنبالش که تو کار موفق بشی. نکنه رو حرف دیگران یا از روی جوزدگی بری دنبال یه کاری و بعدا پشیمون بشی. 

اصلا بدبخت نیستی 

خداروشکر قوی و مستقل هستی 

خدارو سپاس که سلامتی داری و میتونی بری سرکار 

خداروشکر که کاری داری که همزمان با تحصیل میتونی انجام بدی 

خداروشکر سعادت داری میتونی دست پدر و مادرت رو بگیری و دعاشون همیشه باهاته...

الحمدالله خیلی خوشبختی...

باقی مسایل هم به لطف خودش حل میشه نگران نباش

ناامید نباش. اول از همه اگه دانشگاهت دولتی نیست و هزینه داره دیگه ادامه نده چون میگی وضع مالی مناسبی ...

بببین عزیزم اگه دانشگاهمو ادامه ندم شرایطم بدتر میشه یه دختری تو این شرایط و خانواده درسم نخونه دیگه در آینده حقیقته کسی باهاش ازدواج نمیکنه🙂

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
بببین عزیزم اگه دانشگاهمو ادامه ندم شرایطم بدتر میشه یه دختری تو این شرایط و خانواده درسم نخونه دیگه ...

احساس تو اینجوره ولی در واقع اگه بی پول باشی ادم درست حسابی نمیاد سر راهت 

به نظر من یه حرفه رو ادامه بده . رشته ت چیه؟

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

بببین عزیزم اگه دانشگاهمو ادامه ندم شرایطم بدتر میشه یه دختری تو این شرایط و خانواده درسم نخونه دیگه ...

مگه تو به خاطر اینکه کسی باهات ازدواج کنه داری درس میخونی؟ 😐 من الان فوق لیسانس دارم ولی این یه حقیقته به صدها نفر گفتم همیشه هم تکرارش میکنم، من بهترین دانش آموز تو کل دوران تحصیلم بودم، شاگرد اول دانشگاه. ولی درس و دانشگاه به من چیزی اضافه نکرد. اون کارم بود که به من استقلال مالی، شان اجتماعی، جایگاه و اعتماد بنفس داد. الان چند ساله که کار میکنم هیچ جا از من مدرک تحصیلیمو نمیپرسن و اگه به عقب برمیگشتم قططططعا به جای اون چند سال دانشگاهم کار بهتری انجام میدادم.

عزیزم  نگران نباش میتونی همون دو ماهه دیگه دانشگاه بری  به خدا همه ما مثل شما تو شرایط سختییم فقط مشکلاتمون با هم متفاوته الان دختر من دوست داره بره کلاس تتو گرچه من زیاد موافق نیستم ولی به خاطر هزینه هاش نمیتونم بفرستمش و اونم همش ناراحته میگه تو نمیذاری من به خواسته هام برسم خود من اکثر وسایل های خونم از بین رفته ولی نمیتونمددوباره اونا رو بخرم 

احسنت به شما

کاملا درست میگید 

من دبیرم عزیزم 

هیییچ سرمایه ایی بالاتر جایگاه اجتماعی برای یک خانوم مخصوصا نیست 

شاهد هم کارخونه دار ها و پولدارهای که بعد ۵۰ سال دنبال خریدن مدرک هستن یعنی پول ارضا نکرده اینا رو 

گلم به هیچ عنوان درست رو ول نکن...

من کااااملا عین شما بودم کاملا. 

هم درس خوندم هم مار کردم هم به خانواده کمک کردم بعدن به کمک همون مدرک به درد نخور که میفرمایند در آزمون استخدامی قبول شدم و خداروشکر خوشبخت ترینم 

دعای پدر و مادر با شماست شاه جهانی گل