2789
عنوان

بیچارگی من💔

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 23 پست
احسنت به شما کاملا درست میگید  من دبیرم عزیزم  هیییچ سرمایه ایی بالاتر جایگاه اجتماعی ب ...

خدا رو شکر که شما موفق شدین ولی بهتره نسخه خودتون رو با این اطمینان برای دیگران تجویز نکنید. هر کس باید با توجه به شرایط خودش تصمیم درست رو بگیره. مدرک تحصیلی شان و جایگاه اجتماعی نمیاره. اون آدمی هم که تو سن بالا دنبال خریدن مدرک هست به خاطر علاقه به علم و دانش نیست، به خاطر اینه که بتونه با رانت تو همین سیستم آموزشی و سازمانی معیوب حقوقشو بالا ببره. وگرنه آدمی که دنبال موفق بودن باشه دنبال کار دولتی و استخدامی نمیره و خودش برای خودش کار میکنه. دانشگاه با بی میلی و عدم تپانایی مالی نمیتونه برای هیچکس شعور یا جایگاه اجتماعی درست کنه، اون درک و سواد و مطالعه و رشد شخصی هست که به دنبالش شان و منزلت میاره. 

خدا رو شکر که شما موفق شدین ولی بهتره نسخه خودتون رو با این اطمینان برای دیگران تجویز نکنید. هر کس ب ...

بله درست میفرمایید

خداروشکر که شما هم با نسخه ایی که فرمودید موفق شدید‌‌‌...

عزیز تحصیلات شما چقدره چه تخصصی کسب کردید الان از درآمدتون راضی هستید؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله درست میفرمایید خداروشکر که شما هم با نسخه ایی که فرمودید موفق شدید‌‌‌... عزیز تحصیلات شما چقدر ...

ممنونم، من فوق لیسانس نرم افزار دارم، رتبه اول دانشگاهم. اما درس و دانشگاه به من جایگاه و موفقیت نداد، زحمت و تلاش خودم بود. خدا رو شکر از درآمدم خیلی راضی ام. خیلی از دوستام رو که به هر دلیلی توانایی و علاقه و استعداد و موقعیت مناسبی برای ادامه تحصیل نداشتن و ناامید بودن سر کار بردم و همشون خدا رو شکر راضی هستن خانوادهاشون زنگ میزنن از من تشکر میکنن. خیلی از مشاغل نیازی به تحصیلات دانشگاهی ندارن، به خصوص که نظام آموزش ما پر از ایرادات بزرگ و کوچیکه و ممکنه ضربه‌ای که به عده ای میزنه بیشتر از سودش باشه، چند سال از وقت با ارزش و هزینه زندگیشو میذارن و در آخر نمیدونن چی میخوان!

ممنونم، من فوق لیسانس نرم افزار دارم، رتبه اول دانشگاهم. اما درس و دانشگاه به من جایگاه و موفقیت ندا ...

ببینید من حرف های شما رو قبول دارم 

اما با تجربه ایی که دارم واقعا میگم تحصیلات حداقل تا مدرک لیسانس نه فقط به صرف داشتن مدرک نه به دلیل برخورداری از انواع مزیت های اجتماعی اخلاقی و....باید باشه...

اگر انسان قوی باشه همزمان با تحصیل شغل و مهارتش رو هم ادامه میده عین خودم فقط تک بعدی به تحصیل یا مهارت تکیه نمیکنه...

فقط یه نکته کوچیک از حرف های خودتون ...ازتون خواستم خودتون رو معرفی کنید 

دقیقا اولین ویژگی که از خودتون گفتید در حمله اول  میزان تحصیلاتتونه.....

ببینید من حرف های شما رو قبول دارم  اما با تجربه ایی که دارم واقعا میگم تحصیلات حداقل تا مدرک ...

شما خودتون از من پرسیدین تحصیلاتتون چیه منم جواب اونو دادم! عجبا !! 

بله این که تحصیل هم مهمه و بهتره باشه شکی درش نیست اما نه برای کسی که شرایطشو نداره یا باید به سختی پول تحصیلشو جور کنه و با بی میلی درس بخونه. شما دبیری پدر منم دبیره، من برای معلما ارزش زیادی قائلم.

به هر حال ما امیدواریم استارتر و هر آدم دیگه‌ای چه با تحصیلات عالیه و چه بدون اون موفق باشه. 

همونم کلی دردسر داره باید هرروز یه مدل لباس بپوشیم و همش آرایش داشته باشی

بلاگری بدون چهره مثلا اکانت  توییت و متن ، اپارات یوتوب اینا هم خوبه درامد اینا قابل مقایسه با کار های سخت نیست نهایتا ۶ماه زحمت میکشی بعدش درامد خودش میاد

بلاگری بدون چهره مثلا اکانت  توییت و متن ، اپارات یوتوب اینا هم خوبه درامد اینا قابل مقایسه با ...

چطوری از آپارات میشه درآمد داشت😯

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤