2777
2789

بچه ها من جنینم شش هفته رشدش متوقف شده بود دیروز خونریزیم شروع شد دو سه ساعت اول  شدیدتر بود و چند تا لخته خون اندازه بند انگشت خارج شد بعد اون خیلی کم شده. کسی اینجوری بوده که کامل پاکسازی شده باشه رحمش یا حتما باید لخته بزرگ بیاد. 

حالا دوشنبه میرم سونوگرافی🤦‍♀️

اگر شرایطشو داری پیاده روی سریع بکن تا هرچی هست خارج بشه 

من خیلی دوییدم بعد ک رفتم سونو دیگه هیچی نبود

موجیم ووصل ما ازخودرهیدن است ،ساحل بهانه است رفتن رسیدن است  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام متاسفم برای اتفاقی که افتاده برای من هم همینطور شد ولی خب یه لخته بزرگتر از بقیه اومد و تا ۴۳ روز هم خونریزی داشتم ولی رفتم سونو گفت کامل دفع شده من چایی کوهی خوردم و خیلی پله بالا پایین رفتم

نه عزیزم باید لخته های سفت و ساک حاماگی دفع کنی. من ۱۲ ساعت خونریزی داشتم یکدفعه خیلی شدید شد داشتم از حال یرفتم که رفتم بیمارستان کورتازم کردن.کورتاژ خیلی راحته و پاکسازی داخل رحم هست. انشاالله شما ادیت نمیشی اما حواستو جمع کن اولا که تنها نمونی بعدم اگر شدید شد سریع برو بیمارستان.خیلی متاسفم بابت این اتفاق

من بودم دوبار سقط داشتم اما هر دوبارش هم کلللللی درد کشیدم ولخته های بزرگ دفع شد که بزرگیش به اندازه کف دست بود

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

من بودم دوبار سقط داشتم اما هر دوبارش هم کلللللی درد کشیدم ولخته های بزرگ دفع شد که بزرگیش به اندازه ...

دفعه دوم بیمارستان بستری بودم و بعد اینکه افتاد بردنم پاکسازی رحم

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️