شما از کجا میدونی زد برگزار شده شاید خیلی قبلتر برنا مه داشتن بابا اینم ادمه ازدواج کرده مگه همه ادما ک ازدواج میکنن ادمای خاص و بی عیبی هستن ؟؟.اینم ی ادم .تموم شد رفت
در این دنیا طوری قدم بردار انگار مهمونی و فردا میخوای برگردی به خونه خودت
عزیزم میدونی چرا ملت اینو تکرار میکنن و براشون عجیبه که اکثرا درمورد گلزار حرف میزنن؟ چون مشکلات زن ...
والا اینطوری نمیشه ک بگیم هرکس درمورد گلزار حرف میزنه خیلی بی دغدغه و بیکاره و فراغ بال داره باید ببینیم چی میگه مثلا یه خانم مجری میاد از این که یه رسانه تیتر زده گلزار کراش همه دخترای ایرانیه انتقاد میکنه یا من که دغدغم فرهنگیه حالا گلزار رو مثال میزنم ک بگم شوگرددی بده من دغدغم گلزار نیست که این حرفو میزنن بهرحال وقتی میایم تو فضای مجازی باید حوصله و اعصابمون هم با خودمون بیاریم
نه دوسش دارم نه متنفرم ازش . اما واسم عجیبه که میبینم خیلیا بی منطق عاشقشن یا متنفرن ازش ...
واسه همه عجیبه
اون عده پول گرفتن
کاملا مشخصه یک جریان داره اونو خبرساز میکنه
مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
واسه همه عجیبه اون عده پول گرفتن کاملا مشخصه یک جریان داره اونو خبرساز میکنه
من گفتم طرفدارش نیستم اما طرفدار زیاد داره تو اینستا میبینم. ولی من میگم برای عشق و تنفر باید منطق باشه . من چرا باید از کسی مثل گلزار که آسیبی بهم نزده متنفر باشم