2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره بعد فالوور جمع می‌کنه کاسبی میکنند پول دیگه اونم ازین نمایش ها میاد تو چشم مردم

راست میگی بخدا 

اون دنیا جهان‌بخت مگه با همون تتو اسم ساسی و حلقه ی طناب معروف نشد؟؟ ساسی می‌گفت من اصلا با اون رابطه عاطفی نداشتم 

گفتن بارداررش کرده بود ک ازدواج کردن  گفتم خدا یکم شانس اینطوری بده ب ما من چقد بدبختم د

خوب عزیزم اگه باردار شده بوده مگه برای این قشر مهمه میتونست بندازه بچه رو احتمالا اینطوری نبوده 

کی پولدار شد جدا این نمیدونستم فیلم های ابکی هم آدمو پولدار میکنه

همین فیلما آبکی کلی پول میگیرن براش😐🤣

نر بوگندو نه درخواست دوستی بده نه ریپلای کن فهمیدی یا بیام حالیت کنم عقب مونده🖕🏿

صبح چشماتو باز کردی میگی گلزار؟؟ واقعا هیچ دغدغه ای دیگه توی زندگیت نداری؟؟ خوش به حالت

حجم تاپیکهای بیخود رو نمی بینی   گیر دادی به ایشون  لابد به این موضوع علاقمندند دیگه    مثل من که به موضوع تاپیک علاقمند بودم و وارد تاپیک شدم

نمیدونم چرا من ک از گلزار انتقاد هم کردم و از شوگرددی شدنش از اینکه دخترباز بوده به منم همین حرفو زد ...

عزیزم میدونی چرا ملت اینو تکرار میکنن و براشون عجیبه که اکثرا درمورد گلزار حرف میزنن؟

چون مشکلات زندگی انقدر زیاده که همه درگیر خودشونن، و برای یه عده که حتی مشکلاتشون بیشتر هم هست اصلا قابل درک نیست که کسی بیاد بیست بار تاپیک بزنه که گلزار چیشد چیکار کرد 

خوب عزیزم اگه باردار شده بوده مگه برای این قشر مهمه میتونست بندازه بچه رو احتمالا اینطوری نبوده  ...

گگلزار میاذ بچشو سقط کنه ؟ رسانه لینستاگرام ی اقایی بود اینو گفت امین فردین فک کنم 

دوستت دارم دخترم💕دوستان کاربری دست دونفره لطفا قضاوت نکنیدparisa