2777
2789

بار ها به این فرد گفتم که من نامزد دارم و نامزدم خوشش نمیاد خودمم خوشم نمیاد که باهام شوخی های اینطوری کلامی بکنی 

اما هی ادامه میده و پست های عجیبی می‌فرسته 

چی بهش بگم که ادامه نده 

قبلا بهش گفتم که فلانی من نامزد دارم و می‌خوام با هر کسی حد و مرز رو رعایت کنم 

اما امشب دوباره همچین پستی فرستاده 

شما باشید چی میگید ؟؟

♥️اگه اعصابتون از چیزی خورده یا ناراحتید توی کامنتاب من خالی نکنید و هر کسی محترمانه نظر خودش رو بگه از تلخ زبونی هاتون توی نینی سایت خوشم نمیاد♥️

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصاب کش مکش ندارم حتی خانوادمم باشه بلااااااااک تمام💜

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
بنظرم بهش بگو بعداز کلی تذکر وحرف گوش ندادنتون مجبورم بلاکتون کنم دراخررم بلاکش کن

می‌دونم که شرایط جوریه ک نباید بلاکش کنم 

۷ ساله دوست ماست 

اما نمی‌دونم چرا از وقتی گفتم به خاطر نامزدم حد و مرز نگه میدارم اینطوری لج باز تر شده 

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 
نسبتش چیه؟ زنه یا مرد ؟ اگه مرد باشه حتی داداش خودت بلاکش کن بدم میاد از آدم بی حیا

رفیق هفت ساله هست ، اقاست

می‌دونم که شرایط جوریه ک نباید بلاکش کنم  ۷ ساله دوست ماست  اما نمی‌دونم چرا از وقتی گفت ...

میتونی هم پیامهاشو بازنکنی تاخودش  خسته بشه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

بلاک کن بره تو رودربایستی نمون. مشکلی بین خودت و نامزدت پیش بیاد رفیق هقت ساله آب و نون میشه واست؟؟ اصلا از کجا معلوم عمدا نفرسته تا رابطه شما رو خراب کنه

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  

فقط بلاک ازالان دارم ب عنوان ی زن ۹سال متاهل میگم فقط بلاک کن مطمعن باش اینده دردسر میشه برات چند وقت پیش ی خانومی تاپیک زده بود ک شوهر خواهرشوهرش سه ساله چرت و پرت میگه ازترس ابروش صداش درنیومده اخرش مرده فراتررفته و موقع ردشدن ازکنارش بهش دست میکشه...پس عزیزم حتی خانوادتم بود ازحدش گذشت اززندگیت حذفش کن

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون