2777
2789

تیگو 8پرو

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎

خداروشکر توی این سایت همه پورش سوار هستن

دیشب یکی پرسید ماشین تون چیه گفتم فیدیلیتی کلی مسخره کردن و چرت و پرت گفتن

الانم میان اینجا توهین کردن که چینی خوب نیست

بعضی ها بدجور بوی عقده میدن

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اریزو ۷ 

دیگینیتی پرستیژ

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خداروشکر توی این سایت همه پورش سوار هستن دیشب یکی پرسید ماشین تون چیه گفتم فیدیلیتی کلی مسخره کردن ...

فیدیلیتی خوبه راضی هستید ماهم دنبالشیم اگ خدا بخاد

از کی ماشین دو میلیاردی رو مسخره میکنن مردم نفسشون از جای گرم بلند میشه 

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
فیدیلیتی خوبه راضی هستید ماهم دنبالشیم اگ خدا بخاد از کی ماشین دو میلیاردی رو مسخره میکنن مردم نفسش ...

اره خوبه انشالله زود زود بگیرید 

سواریش خیلی خوبه کلا برای خانواده ماشین خوبیه 

اینجا که خیلی مسخره کردن گفتن برابر با پرشیاست و اسم مثل اسم بیماری اعصاب میمونه و پولش بهش زیاده و برای پراید سوار ها ماشین خوبیه کلی چرت دیگه

ولی ما پارسال گرفتیم راضی هستیم 

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

اره خوبه انشالله زود زود بگیرید  سواریش خیلی خوبه کلا برای خانواده ماشین خوبیه  اینجا ...

امکاناتش کمتر از سانتافه نیست چرت میگن ماشین شاسی بلند وراحتیه ما الان خودمونmVM X22داریم اونم راحت خوبه

لابد خودشون پورشه سوار میشن بله در کنار پورشه مثل پراید

مبارکتون باشه باهاش کلی سفرهای خاطره انگیز داشته باشید

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
امکاناتش کمتر از سانتافه نیست چرت میگن ماشین شاسی بلند وراحتیه ما الان خودمونmVM X22داریم اونم راحت ...

ممنونم عزیزم همچنین برای شما 

انشالله چرخش براتون  به خیر بچرخه