2777
2789
عنوان

تازه عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 85 پست

فکر و خیالای الان تو زندکی متاهلی چند برابر میشه، اگه نتونی کنترل کنی مریضت میکنه. غیر صبر و توکل چاره ای نداریم هرکی تو زندگیش یه مدل گرفتاره

برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

جهاز فقط چیزای مهم و لازم رو بخر چیز زیادی نخر بعد کم کم با همسرت بعد از ازدواج بقیه رو بخر 

چرا انقدر به خودتون فشار میارین واسه جهیزیه؟

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر و خیالای الان تو زندکی متاهلی چند برابر میشه، اگه نتونی کنترل کنی مریضت میکنه. غیر صبر و توکل چا ...

اره همه ی اینا رو میدونم فقط دنبالم راه حل هستم که کمتر فکر و خیال کنم

خودمو هم سرگرم میکنم ولی بازم مغزم پره

جهاز فقط چیزای مهم و لازم رو بخر چیز زیادی نخر بعد کم کم با همسرت بعد از ازدواج بقیه رو بخر  چ ...

دقیقا چون قراره اجاره نشین بشم 

گفتم چیزای اضافه و زیاد نمیخوام تا زمانی که خودم صاحب خونه نشم 

چون بهرحال آسیب میبینه 

گفتم فقط چیزای اصلی رو میخوام

تواین دوسال ینی جهیزیه نخریدی؟ وامتو چه بانکی زدی؟ به من دادن یه هفته ای

چیزای بزرگ که با همسرم هست رو فقط لباسشویی خریده 

دیگه هیچیشو نخریده

خودمم با پس اندازایی که داشتم فقط وسایل برقیمو خریدم 

وام هم فقط بانک تجارت و نوین و سامان و بین الملل توی لیست بود

10 روز نشستم پای سایت بانک دولتی بالا نیومد همش خصوصی بود

منم تجارت رو زدم 

ولی الان یک ماه هست هنوز تعیین شعبه هم نشدیم

همسرم توی عقد رابطه جنسی کامل خواست ، اکی دادم.شوهرم بود ، بخاطر ترس از خانواده دل خودم و همسرمو زیر ...

مامانت چقد شبیه مامان منه

هممممش توقع داره برام ریختوپاش کننو خرج کن بااینکه میکنن ولی به چشمش نمیاد فک میکنه اینجوری ادم ارزشش میزه بالا 

من مامان یزدان نیستم کاربری واگذار شده بهم😬
چیزای بزرگ که با همسرم هست رو فقط لباسشویی خریده  دیگه هیچیشو نخریده خودمم با پس اندازایی که ...

من رفاه زدم یه هفته پیامکش نیومدازاسترس داشتم پرپرمیشدم که حذفش کردم ملتو زدم چندساعت بعدش تعیین شعبه شدم فرداشم رفتم حساب وا کردمو مدارکامو دادم

دوروز بعدشم زنگ زدن واسه امضاو اینا همونموقه ام واریزکردن واممو خداروشکر

من خودمم ۳ساله باشوهرم دوست بودم ۱ماهونیمه عقدم و تابستون اومده بودن خواستگاری ازاونموقه یه سری چیزارو خریدم که الان همونا قیمتش چندین برابر شده

مثه سرویس چینی و قابلمه و اشپزخونه و این چیزا

بعدازعید جشن عقدگرفتیم توتالار که واقعاااا دیگه خالی شدیمو صفره صفر

واسه همین منم خیلیییی سر وام حرص کشیدمممم🥲

قشنگ درکت میکنم

من تازه دغدغم فقط مساعل مالی نیست

اخلاق مامانمم هس که فقط دنبال خراب کردن زندگیمه

من رفاه زدم یه هفته پیامکش نیومدازاسترس داشتم پرپرمیشدم که حذفش کردم ملتو زدم چندساعت بعدش تعیین شعب ...

منم چندبار امتحان کردم ولی بانک های خصوصی فقط میان بالا

ملی 

ملت 

مسکن اینا اصلا بالا نمیان

منم مامانم دخالت میکنه یکم حرص اونم میخورم😂😑

منم چندبار امتحان کردم ولی بانک های خصوصی فقط میان بالا ملی  ملت  مسکن اینا اصلا بالا ن ...

ایشالله سریع تر بری سرخونه زندگیت

منم باشوهرم یه ساعت راه دارم دقیقا و خیلی سختمه اصن🥲